Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
☎ 03/302 48 76
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd

Kiiroo Coupon Code

hhhKiiroo Coupon Code

10% Kiiroo coupon code

Op zoek naar een Kiiroo Kortingscode? Meld je aan op onze nieuwsbrief en ontvangt een 10% Kiiroo Coupon CodeDe Kiiroo Onyx 2 is de een interactieve teledildonics masturbator voor dubbel plezier. Als je een lange afstandsrelatie hebt, kan de intimiteit behouden moeilijk zijn.

Maar soms kunnen gewone relaties ook wel wat peper gebruiken. Wij hebben de Kiiroo Onyx Teledildonic Masturbator en de Kiiroo Pearl Teledildonic Vibrator gecreëerd om iedereen over de hele wereld, altijd en overal wat intimiteit te geven. Kiiroo Onyx is een unieke mannelijke masturbator die samentrekt terwijl jij niks moet doen.

Het wordt op afstand door het bijpassende Kiiroo Pearl bestuurd. Het verbindt je met een partner via Bluetooth videochat en beweegt synchroon met hun acties, om penetratie in realtime te stimuleren. Videochat is net veel sexier geworden met de kiiroo products.

Discreet en geraffineerd

Subtiliteit en verfijning zijn de sleutel tot dit erg geavanceerd volwassenenspeeltje. Bewaar Onyx op je nachtkastje, plaats het trots op je koffietafel, of leg het netjes weg in een schuif. Ons doel tijdens het maken van de Onyx was om het naadloos bij de technologie die al bestaat in het huishouden te laten passen. De matzwarte buitenkant wordt geaccentueerd door een glanzende touchpad dat over de lengte van de buitenkant loopt. Het toestel heeft een stevige dop om de opening te dichten, en het veilig te bewaren van nieuwsgierige handen en om ervoor te zorgen dat het makkelijk is om mee te nemen op reis.

Laat intuïtie leiden. Onyx gebruiken is gemakkelijk.

- Één multifunctionele knop bestuurt de sterkte en modi.

- De touchpad laat jou toe om jouw plezier manueel te besturen.

- Gemakkelijke updates worden telkens door Onyx weergegeven als je het inplugt via USB.

- Een strak LED lichtje duidt de Bluetooth activiteit en batterij aan, zodat je enige zorg jouw plezier is.

Een luxueuze manier om te spelen zoals volwassenen.

Je verdient luxe, dus dat is wat we gecreëerd hebben voor jou. Van de strakke buitenkant van Onyx tot de bewaardoos, ons doel is om de manier waarop jij seksspeeltjes voor koppels ziet te veranderen. Jouw toestel zal geleverd worden in een niet-herkenbaar pakket, waarin een minimalistische witte kartonnen doos zit. Daarin zal je een donkere, diepe doos vinden met glanzende logo’s en een fluwelen binnenkant, daarin zit de Onyx. Het wordt geleverd met een USB kabel, authenticiteitsbewijzen en configuratiekaartjes, en al wat belangrijk is, dat allemaal in de Onyx past zodat het makkelijk getransporteerd kan worden.

Stimulatie met een simpele veeg.

Onyx leidt op vlak van slimme masturbatie met zijn capacitieve touchpad. Het werkt net zoals het scherm van je telefoon of het trackpad van je computer, wat stimulatie makkelijk maakt. Het zachte, responsieve oppervlak registreert je aanraking, wat er dan op zijn beurt voor zorgt dat de corresponderende ringen in de Onyx samentrekken rond jou. Het kan ook data versturen en ontvangen naar en van andere gekoppelde Onyx toestellen. Zodat je ook het plezier van anderen kan controleren.

De Kern van Plezier: pionier in slim plezier.

De magie gebeurt diep in de levensechte schacht van ons gepatenteerd kanaal van onze gepatenteerde masturbatie technologie: de Pleasure Core. Onyx is het eerste van zijn soort om samentrekkende ringen te gebruiken die gecontroleerd worden door een capacitieve aanraaktechnologie om het gevoel van beweging en penetratie na te bootsen. Elk van de 10 zorgvuldig geplaatste ringen trekt individueel samen als reactie op de beweging van je touchpad of het Onyx of Pearl apparaat van je partner. In de kern zitten twee luchtkanalen, gemaakt om lucht los te laten als het apparaat samentrekt en een natuurlijk zuiggevoel te creëren. Het resultaat is een grijpend, trekkend gevoel als het apparaat je van boven naar beneden streelt – net zoals het echt gaat.

De geavanceerde automatisering van de Pleasure Core betekent dat je geen spier moet gebruiken; zet hem gewoon aan en positioneer hem over je schacht. Deze unieke ervaring maakt Onyx de enige interactieve en automatische masturbator, en de meest geavanceerde manier om fysiek en intiem contact te hebben met je partner op lange afstand.

De Fleshlight huls: ongeëvenaard realisme.

De Fleshlight heeft lang op één gestaan als topverkoper op de wereldwijde markt voor mannelijke plezierproducten. De gepatenteerde levensechte Superskin ™ huls is van een uniek en ongeëvenaard materiaal, waardoor het je een echte levenservaring geeft met de juiste strakheid en snelheid. Fleshlight  ontwikkelde een huls speciaal voor Kiiroo Onyx, om je plezier naar het volgende niveau te tillen aangezien het perfect in de Pleasure Core past. De huls kan verwijderd, gewassen en hergebruikt te worden en is dermatologisch veilig. Om het te gebruiken, klem je het gewoon op zijn plaats en breng je een flinke hoeveelheid Fleshlube aan (of een ander waterig glijmiddel). Het hyperflexibele materiaal kan tegen erg veel druk als je geniet van je Onyx. Daarna verwijder je de Fleshlight huls, wast het uit met warm water en Fleshwash, en laat het drogen aan de lucht.

Tastbare videoverbinding.

Het revolutionaire videochatplatform van Kiiroo heeft een intuïtief ontwerp, exceptionele afbeeldingskwaliteit, en geïntegreerd berichtsysteem. Het verlegt de grens voor online communicatie, door de mogelijkheid om te voelen en te zien toe te voegen. Verbind je apparaat gewoon met je computer via Bluetooth en je zal een uniek wachtwoord krijgen dat je kan delen met je partner door hen uit te nodigen tot een privé chatroom. Het platform heeft een glasachtige interface met semi-transparante knoppen die reageren op beweging, wat je een full-screen ervaring met diegene waarvan je houdt biedt.

Je wordt beschermd door een wachtwoord.

Elke Kiiroo video chatsessie is uniek en slechts tijdelijk open. We zorgen voor je privacy en bescherming online door een complexe zes-cijferig alfanumeriek wachtwoord te genereren, dat voldoet aan de WebRTC standaarden. Om het wachtwoord van jouw partner te beschermen, selecteer dan gewoon de uitnodigingsoptie op de homepagina en verstuur het privé naar hen. Dit zorgt ervoor dat ze jouw video chatroom binnen kunnen treden, waar jullie tweetjes klaar zijn om te Kiirrooën. Als één van jullie de ervaring wilt beëindigen, verlaat dan gewoon het platform – geen verplichtingen. Cyberseks zal nooit meer hetzelfde zijn.