Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
☎ 03/302 48 76
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Gebruik Je Een Vibrator Op Een Penis?

Hoe Gebruik Je Een Vibrator Op Een Penis?

Je bent niet alleen als je denkt dat vibrators enkel voor vaginas zijn. Terwijl vibrators zeker orgasmisch zijn als ze aangebracht worden op de clitoris, vagina en omliggende zones, is er iets waar veel mensen overkijken: Vibraties voelen ook goed voor penis-eigenaars.

Satisfyer

Ik praat niet alleen over de prostaat. Terwijl dat op zich je een goede tijd kan geven, kan een vibrator op een penis gebruiken je een volledig nieuwe plezierervaring geven.

Veel peniseigenaars denken er zelfs niet bij na. Het gaat allemaal over het strelen, toch? In-uit, in-uit. Niet rondzwaaien.

Maar iemand die nog nooit het plezier dat je kan hebben met vibrators en een penis heeft uitgetest, mist enorm veel plezier.

Wat is er heter dan een vibrator op jezelf gebruiken?

Dat er iemand anders hem op jou gebruikt, natuurlijk. Hier zal je nuttige tips vinden over hoe je moet beginnen.

6 Tips voor Het Gebruik van een Vibrator op een Penis

#1 – Praat Eerst

Toestemming is sexy. Wij weten dit.

Voor je naar je partner toegaat met een zoemend speeltje, praat met hen daarover. Vraag hen of ze willen dat jij een vibrator gebruikt voor de verandering. Veel penis-eigenaars zijn benieuwd naar het gebruik van vibrators voor hun plezier dus je kan misschien een enthousiaste “ja!” horen.

Als ze meer twijfelen, moet je het idee wat meer aanprijzen. Laat hun weten dat het je beiden zal helpen om meer plezierpunten te ontdekken, zelfs diegenen waar je partner nog niet van wist dat ze bestonden:

“Een vibrator in je seksleven introduceren laat je partner plezierzones ontdekken waarvan ze nooit wisten dat ze bestonden. Dit laat hen toe om eerlijker en opener te zijn over wat ze willen,” schrijft sekstherapeut Aliyah Moore. “Mannen die experimenteren met vibrators denken meer dat seksspeeltjes niet enkel voor vrouwen zijn maar ook voor mannen.”

#2 – Kies het Juiste Hulpmiddel voor de Job

“We denken vaak dat vibrators enkel voor mensen met vulva’s zijn, maar ze kunnen ook echt orgasmisch werken op penissen,” zegt Tara Struyk, medeoprichter van Kinkly.com. “Je kan elke vibrator nemen en het gebruiken op de testikels, de penisschacht en het frenulum (de onderkant van de hoofd van de penis), maar er zijn meer en meer vibrators die enkel voor penissen gemaakt worden.”

Vibrators special voor penissen worden meer populair, maar je kan ook gebruiken wat je al hebt.

Bulletvibrators zijn gemakkelijk om te gebruiken en veelzijdig. Je kan de tip tegen het frenulum plaatsen, over de huid wrijven en creatief worden!

Wandmassagers zullen de job doen – en ze hebben heel wat kracht. Je kan een volledige lichaamsmassage geven die tot een orgasme leidt.

Een clitoriszuiger zal ook werken. Het tikkende gevoel aan het frenulum en de schacht kan iemand gek maken. Of, voor bredere stimulatie, probeer iets flexibel.

Welk soort vibrator je ook gebruikt, er is een manier om hem te doen werken. Zorg er gewoon voor dat hij gemaakt is van materialen die veilig zijn voor het lichaam.

#3 – Speel Rond de Speeltuin

Als vuistregel bij het gebruik van een vibrator op een penis geldt dat je de penis moet behandelen zoals een clitoris. Je geeft het niet direct de volledige kracht, dus volg dezelfde wijsheid en doe het rustig aan. Plaag hem ermee.

Focus eerst op het hele lichaam. Streel de tepels op een lagere instelling of ga helemaal rond het bovenlichaam. Eens je een sensueel ritme hebt, kan het echt helpen om de mood voor wat er zal komen te zetten.

Ga dan dichter naar het hoofdact door delicaat over het bekken te gaan.

Vibrators zijn fantastische speeltjes om te plagen, en veel mensen houden ervan om geplaagd te worden. Het is een trage opbouw die je helpt om latere activiteiten meer intens te maken.

Ashton Egner van Kiiroo voegt dit toe:

“Aangezien het lichaam van iedereen anders is, weet je niet hoe je partner zal reageren als je voor de eerste keer een vibrator in de slaapkamer haalt. Het kan zelfs beter zijn als je hen eerst met je vingers of handen aanraakt voor je de vibrator naar een specifieke plaats brengt.

Eens je de plezierinstellingen die ze leuk vinden gevonden hebt, kan je beginnen met het ontdekken van verschillende soorten vibrators en de verschillende soorten sensaties en/of orgasmes die ze geven.”

#4 – Laat Je Mond Vibreren

Een vibrator tegen je kin houden zal je mond en tong laten vibreren. Net als je partner dacht dat orale seks niet beter kon worden – werd het beter.

Een alternatief is dat je een vibrator tegen de penisschacht, ballen of perineum houdt om hetzelfde effect te krijgen (maar als je het op deze manier doet, mis je misschien de grappige robot stem!)

Wat je ook kiest, je brengt een andere dimensie naar het voorspel dat je spel meer intensief maakt.

#5 – Focus op Je Belangrijkste Plezierzones

Allereerst, gebruik wat glijmiddel. Frictie is niet je vriend. Zoals iedereen die penetratie zonder lubricatie heeft geprobeerd kan getuigen, er zijn maar weinig dingen die oncomfortabeler zijn dan een droog seksspeeltje.

Haal dus wat glijmiddel op waterbasis in huis voor je iets anders doet.

Je bent allebei klaar dankzij je plagen en vibrerende orale vaardigheden, dus het is tijd om te focussen op erogene zones.

Een van de beste zones om op te focussen is het frenulum, het kleine elastische deeltje dat tussen de penisschacht en het hoofd loopt. Het is erg erogeen en erg gevoelig voor vibratie, met een beetje geduld.

Eerst kunnen ze zeggen dat het niet echt voelen. Probeer om het te blijven doen. De gevoelens hebben tijd nodig om op te bouwen, maar ze zullen je naar de zevende hemel brengen. En als je nooit met het frenulum hebt gespeeld, zal het voor jou een grote verrassing zijn!

De testikels zijn ook een goede plaats om op te focussen, ook al varieert dit veel van mens tot mens. Sommigen vinden het gevoel van de vibraties daar fantastisch, terwijl anderen dit te veel vinden kriebelen en het haten. Dus je moet het op voorhand vragen en eerst erg zacht zijn. Te hard gaan op de testikels kan overstimulerend werken.

Als klinisch psycholoog en seksexpert, schrijft Dr. Laurie Betito, “Een vibrator gebruiken op elk deel van het lichaam kan stimulerend zijn. Als je hem wild wilt maken, druk de vibrator dan een klein beetje tegen de zone tussen zijn anus en zijn testikels (het perineum). Dit is een goede manier om de prostaat van buitenaf te stimuleren.”

Het kan zelfs een deur openen voor prostaatspel als ze daar fan van zijn.

#6 – Onthoud – Je Bent aan het Ontdekken

Een vitaal onderdeel van het proces is om te blijven communiceren. Niet gewoon voor je start maar doorheen het hele proces. Je bent aan het ontdekken, en de enige manier om te weten wat het best voor jullie beiden werkt, is om je reacties te observeren en te blijven praten.

Stel vragen zoals “vind je het hier leuk?”, “Harder of zachter?”, Hoe voelt dat?” etc.

Het zorgt ervoor dat ze zich verzorgd voelen, het is sexy, en je leert meer over het lichaam van je partner en wat hen goed doet voelen.

Als dat als iets klinkt waar je over moet nadenken, heb je nu een cheat code. Als je ooit een vibrator op jezelf gebruikt hebt of iemand anders op jou, is dat een wereld aan nuttige informatie. Erogene zones zijn vrijwel hetzelfde, wat je identiteit ook is of hoe je genitaliën er ook uitzien. Dus als iets jou opwindt, is er een grote kans dat je partner het ook leuk vindt.

Het is ook belangrijk om te weten dat je hen goed probeert te doen voelen, niet zo snel mogelijk te “eindigen”, dus neem je tijd en veel plezier.

Tot Slot… Wees Veilig

Nog een ding: ruim op nadat je gedaan hebt en wees altijd veilig! Als je normaal condooms gebruikt tijdens de seks, vergeet dan niet dat soa’s doorgegeven kunnen worden via vibrators. Dus als je elk om beurt hetzelfde seksspeeltje gebruikt bij elkaar, moet je het tussen elk gebruik afkuisen of een condoom over de vibrator trekken waar het contact met jou maakt.

Vorig artikel Ben Ik Aan Het Squirten of Plassen?
Volgend artikel Wat Zijn De Beste Tantrische Seksposities?