Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
☎ 03/302 48 76
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd

Eroticabeurs Mechelen 2024

Wanneer is het de Eroticabeurs Mechelen 2024?

Op 11, 12 & 13 oktober 2024 is het weer zover!

De Eroticabeurs Mechelen is één van de meest erotische, spraakmakende beurs van het jaar in België!

Het is een evenement waar erotische en sensuele belevenis is, waar plezier en verlangen de vrije loop gaan en al je wildste fantasieën kunnen uitkomen

Een erotische gebeuren, een wonderland van lust waar lichamen verstrengelen en passies ontbranden. Een feest van sensualiteit, een feest voor de zintuigen Waar remmingen worden afgeworpen en harten risico's nemen.

Wat vindt je op de eroticabeurs van Mechelen?

Op de eroticabeurs van Mechelen vind je een breed scala aan producten en diensten voor elke smaak en voorkeur. Van verleidelijke lingerie en sensuele massage-oliën tot BDSM Toys en sextoys voor haar & hem, er is voor elk wat wils.

Maar het gaat niet alleen om de sextoys. De eroticabeurs is ook een plek waar mensen samen kunnen komen om te leren, contact te maken en hun seksualiteit te verkennen in een veilige en gastvrije omgeving. Er zijn workshops, lezingen en demonstraties over uiteenlopende onderwerpen, van BDSM en kink tot tantra en sekspositieve cultuur.

Al met al is een erotische beurs een ongelooflijk bevrijdende en empowerende ervaring. Het is een kans om remmingen van je af te schudden en je seksualiteit te omarmen in een ondersteunende en niet-oordelende ruimte. Als je nieuwsgierig bent naar het ontdekken van je erotische kant, raad ik je ten zeerste aan om er een uit te proberen!

Er is meer!

Er zal ook een groepsruimte voorzien zijn, een minicinema waar het hele weekend porno speelt en een bdsm-light ruimte met schommel voor wie van de occasionele bondagesessie houdt.

Swingers

Zoals elk jaar zullen swingers ook weer aan hun trekken komen! Vorig jaar was er een swingersgedeelte voor mannen! Laten we hopen dat deze er dit jaar ook weer gaat zijn!

Tickets

Je kan online tickets bestellen via de website van de Eroticabeurs Mechelen.
Ook is het mogelijk aan de deur te betalen.

Waar & Wannneer zijn Eroticabeurzen in Belgie?

9,10 & 11 Februari 2024 in Antwerpen

1, 2 & 3 Maart 2024 in Gent

9,10 & 11 November 2024 in Hasselt

Momenteel is er nog geen datum bekend voor Brussel

Eroticabeurs Mechelen