Doorgaan naar inhoud

Eroticabeurs Gent 2023

Wanneer is het de Eroticabeurs Gent 2023?

Op 3, 4 & 5 maart 2023 is het weer zover! De Eroticabeurs Gent is één van de meest erotische, spraakmakende beurs van het jaar in België

De eroticabeurs van Gent is een avontuur als geen ander. Het is een wereld waar alles mogelijk is en elk verlangen kan worden verkend.

Terwijl je door de beurs loopt, word je omringd door een oogverblindend scala aan bezienswaardigheden, geluiden en geuren. De lucht is dik van de geur van feromonen en het geluid van gekreun en gefluister.

Wat vindt je op de eroticabeurs van Gent?

Op de eroticabeurs van Gent vind je een breed scala aan producten en diensten voor elke smaak en voorkeur. Van verleidelijke lingerie en sensuele massage-oliën tot BDSM Toys en sextoys voor haar & hem, er is voor elk wat wils.

Maar het gaat niet alleen om de sextoys. De eroticabeurs is ook een plek waar mensen samen kunnen komen om te leren, contact te maken en hun seksualiteit te verkennen in een veilige en gastvrije omgeving. Er zijn workshops, lezingen en demonstraties over uiteenlopende onderwerpen, van BDSM en kink tot tantra en sekspositieve cultuur.

Al met al is een erotische beurs een ongelooflijk bevrijdende en empowerende ervaring. Het is een kans om remmingen van je af te schudden en je seksualiteit te omarmen in een ondersteunende en niet-oordelende ruimte. Als je nieuwsgierig bent naar het ontdekken van je erotische kant, raad ik je ten zeerste aan om er een uit te proberen!

Er is meer!

Er zal ook een groepsruimte voorzien zijn, een minicinema waar het hele weekend porno speelt en een bdsm-light ruimte met schommel voor wie van de occasionele bondagesessie houdt.

Swingers

Zoals elk jaar zullen swingers ook weer aan hun trekken komen! Vorig jaar was er een swingersgedeelte voor mannen! Laten we hopen dat deze er dit jaar ook weer gaat zijn!

Tickets

Je kan online tickets bestellen via de website van de Eroticabeurs Gent.
Ook is het mogelijk aan de deur te betalen.

Eroticabeurs Gent