Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
☎ 03/302 48 76
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd

Til jouw seksleven naar een hoger niveau!

Waarom Erovibes.be?

Omdat wij jouw seksleven naar een ander niveau brengen! Wij zijn een 100% Belgische Sexshop die actief is sinds 2009. Al onze pakjes worden snel & discreet met bpost verzonden.

Erovibes.be is een betrouwbare webshop met meer dan 10.000 klantenbeoordelingen. De hoofdzetel van is gevestigd in Brusselstraat 51 te 2018 Antwerpen. Erovibes is ondertussen ook uitgebreid naar Nederland, Frankrijk & Spanje.

450 cubee pakjesautomaten
U kan dag en nacht uw pakje afhalen in een cubee pakjesautomaat. De 450 cubee pakjesautomaten staan op drukbezochte plaatsen, verspreid over heel België.

Haal uw pakje af waar & wanneer het jou uitkomt:
- Uitgebreide openingsuren, tot 24/7
- Zowel voor ontvangen als retourneren
- Het pakje blijft 5 dagen beschikbaar in de pakjesautomaten

U krijgt een sms of e-mail:
- Als het pakje in de pakjesautomaten beschikbaar is
- Als het pakje na 2 dagen nog niet afgehaald werd
- Als het pakje na 4 dagen nog niet afgehaald werd

 

2300 bpost afhaalpunten
Met bpost kan u uw pakje afhalen in een bpost postkantoor of postpunt. Met 2300 bpost postkantoren en postpunten in heel België is er altijd een afhaalpunt in uw buurt.

Haal het pakje af wanneer het jou uitkomt:
- Flexibele openingsuren, vaak ook ’s avonds en in het weekend
- Het pakje blijft 14 dagen beschikbaar in het afhaalpunt

Discrete levering aan huis/kantoor
Wij verzenden al onze pakjes in een blanco doos met als afzender LTD Logistics. U kan er ook op vertrouwen dat Bpost uw bestelling niet zal afgeven bij de buren. Bent u niet thuis bij aflevering, dan zult u een briefje in uw brievenbus vinden met details over hoe u uw pakje kunt afhalen in het dichtstbijzijnde Bpost afhaalpunt.

Snelle Verzending
Erovibes heeft meer dan 3000 producten op stock. Na ontvangst van betaling, zullen wij uw bestelling zo vlug mogelijk verzenden. Maar wij voorzien ook een mogelijkheid om uw bestelling te betalen bij ontvangst. (aan de postbode of in een Bpost afhaalpunt).

De scherpste prijzen
Erovibes verkoopt enkel producten van betrouwbare merken aan de beste prijzen!

Veilig online betalen
U kan uw bestelling veilig en discreet online betalen. Op uw bankafschriften zal u de naam van onze partner “Mollie” terugvinden. Door de jarenlange ervaring en kennis is Mollie al meer dan 12 jaar een betrouwbare partner in online betalingen.