Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
☎ 03/302 48 76
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd

Til jouw seksleven naar een hoger niveau!

Sexshop Oostende

Sexshop Oostende is open 24/7! Ontdek hier de beste sextoys voor jou! We hebben een groot aanbod in vibratorsdildo’s masturbators van topmerken zoals Satisfyer & Fleshlight.

Ontdek naast ons 
glijmiddel & massageolie ook onze mooie collectie in sexy lingerie. Voor wie een stoute avond wil beleven moet zeker onze BDSM Toys bekijken!!

Sexshop Oostende Erovibes.be is betrouwbare webshop met meer dan 10.000 klantenbeoordelingen.

Afhaallocaties in de regio van Oostende

BPOST OOSTENDE CENTRUM
VAN ISEGHEMLAAN 52, 8400 OOSTENDE

BPOST BREDENE CENTRUM
CENTRUMPLEIN 8, 8450 BREDENE

BPOST OUDENBURG
HOOGSTRAAT 28, 8460 OUDENBURG

KRANTENWINKEL SIEN
JULES PEURQUAETSTRAAT 54, 8400 OOSTENDE

TEXACO OOSTENDE MOREAUX
DOKTER EDUARD MOREAUXLAAN 1, 8400 OOSTENDE

DAGBL J EN B OOSTENDE
ZANDVOORDESTRAAT 36, 8400 OOSTENDE

Hoe werkt de pakjesautomaat?
1: U kiest als verzendmethode voor bpack 24/7.
2: U kiest een pakjesautomaat uit waar u wil.
3: U dient zich éénmalig gratis te registeren en u ontvangt een unieke gebruikerscode.
4: U ontvangt van bpost een email als uw bestelling opgehaald kan worden.
5: U kan uw pakket gaan ophalen wanneer u maar wil (24/7)

Sexshop in Oostende

Oostende is een badstad in de Belgische provincie West-Vlaanderen, die ongeveer centraal langs de Belgische kust ligt. Oostende is bekend om haar grote boulevard en het Casino.

De eerste sporen van Oostende zijn te vinden in de 9e en 10e eeuw. Schaapherders en vissers leidden een eenvoudig leven in een kleine nederzetting op het oostelijke uiteinde van het schorreneiland Testerep. In 814 schonk Sire Gobrecht van Steeland het toenmalig nietig dorpje aan de abdij van Sint-Bertinus in Sint-Omaars.

Omstreeks het jaar 1000 begon de Noordzee gedurende ongeveer 70 jaar op de kust de zogenaamde Duinkerke III A-transgressie. Het langwerpig eiland Testerep werd bij daarbij regelmatig overspoeld. In de 11e eeuw werd de Testerepvliet tussen het eiland en het vasteland ingepolderd, waardoor de stad niet meer op een eiland lag en zich kon ontwikkelen.

In 1267 kende Margaretha van Constantinopel stadsrechten toe aan Oostende, maar de stad had geen muren, vestingen of bolwerken. Op dat moment werd aan Oostende het voorrecht verleend een halle te exploiteren. Geleidelijk aan maakten de bewoners gebruik van hun bestuurlijke bevoegdheden om zich los te maken van de dominerende kasteelheren.

Een schepencollege van rijke kooplieden, later ambachtslieden, met aan het hoofd de baljuw, stippelde het beleid uit. In 1284 sloot Oostende een verdrag met de vrijheer van Brugge om de getijdengeul te verbreden en bevaarbaar te maken.

Sexshop Oostende