Doorgaan naar inhoud
✓ Discrete levering 24/48u   ✓ Gratis retourneren
☎ 03/302 48 76
✓ Discrete levering 24/48u   ✓ Gratis retourneren

Til jouw seksleven naar een hoger niveau!

Ontdek Onze Top 10

Sexshop Kiala

Sexshop Kiala

Sexshop Kiala is open 24/7! Ontdek hier de beste sextoys voor jou! We hebben een groot aanbod in vibratorsdildo’s masturbators van topmerken zoals Satisfyer & Fleshlight.

Ontdek naast ons 
glijmiddel & massageolie ook onze mooie collectie in sexy lingerie. Voor wie een stoute avond wil beleven moet zeker onze BDSM Toys bekijken!!

Sexshop Kiala Erovibes.be is betrouwbare webshop met meer dan 10.000 klantenbeoordelingen.

Wie is Sexshop Erovibes.be?

Erovibes.be focust zich op het seksuele welzijn van vrouwen en echtparen. Door middel van educatie, advies, discussie en meerdere seksuele hulpmiddelen, heeft Erovibes een positieve impact op vrouwen, mannen en echtparen over de hele wereld.

Opgericht in 2009, was Erovibes.be oorspronkelijk een website voor mensen die items kopen waarvoor zij zich teveel schamen om dit persoonlijk te doen. Vandaag de dag, met duizenden educatieve artikelen, product-beoordelingen, product-video’s en een forum voor gelijkgestemde mensen waar zij over verschillende onderwerpen kunnen praten, is Erovibes geëvolueerd in een vooraanstaand bedrijf voor mensen die hun intieme relatie willen verbeteren. U zult zien dat onze shop vol staat met vibrators, dildo’s, sextoys en vele andere seksuele producten om uw seksleven te verbeteren!

Wij beschermen uw privacy al langer dan 8 jaar

“Wij zijn trots op ons vrouwelijke personeel omdat de meeste van onze producten ontworpen zijn om vrouwen en echtparen te helpen om hun algehele seksuele gezondheid te verbeteren. Wie is er nu beter om vrouwen te helpen dan…. andere vrouwen?! Ieder van ons begrijpt het belang van deze producten en hoe deze uw persoonlijke leven kunnen verbeteren.”

Onze Missie

“Wij zijn hier om discreet en professioneel seksproducten te verzenden naar iedereen die zich te veel schaamt om deze producten persoonlijk aan te schaffen. Wij bieden u seksuele educatie, producten van topkwaliteit en een behulpzame klantenservice in een veilige omgeving waar u niet beoordeeld wordt en waar wij tegelijkertijd uw privacy behouden. Ons doel is om het seksleven van iedere klant te verbeteren, één pakketje tegelijk!”