Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
☎ 03/302 48 76
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd

Til jouw seksleven naar een hoger niveau!

Sexshop Gent

Sexshop Gent is open 24/7! Ontdek hier de beste sextoys voor jou! We hebben een groot aanbod in vibratorsdildo’s masturbators van topmerken zoals Satisfyer & Fleshlight.

Ontdek naast ons 
glijmiddel & massageolie ook onze mooie collectie in sexy lingerie. Voor wie een stoute avond wil beleven moet zeker onze BDSM Toys bekijken!!

Sexshop Gent Erovibes.be is betrouwbare webshop met meer dan 10.000 klantenbeoordelingen.

Erovibes: De Favoriete Sexshop van Gent

Erovibes is meer dan zomaar een seksshop in Gent, het is een fenomeen. Sinds onze oprichting in 2009 hebben we ernaar gestreefd om een veilige, leuke en open omgeving te creëren waarin iedereen zich op zijn gemak voelt om hun seksualiteit te verkennen en hun verlangens te bevredigen.

Sex Shop Gent: Waar Passie en Plezier Samenkomen

Gent, bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en dynamische cultuur, is nu ook de thuisbasis van Erovibes, een sex shop waar passie en plezier samenkomen. We zijn trots om deel uit te maken van deze levendige stad en we zijn verheugd om de Gentenaren een breed assortiment aan erotische producten en speeltjes aan te bieden.

Seksshop Gent: Voor Iedereen

Bij Erovibes geloven we dat plezier geen grenzen kent. Onze seksshop in Gent biedt een ruim assortiment van producten voor mensen van alle genders en seksuele oriëntaties. Of je nu op zoek bent naar een verleidelijke lingerie set, een krachtige vibrator, of misschien wel je eerste set handboeien, bij ons vind je altijd iets dat je fantasie prikkelt.

Sexshop Gent: Omdat Seksualiteit Gevierd Mag Worden

In de meer dan tien jaar dat we bestaan, heeft Erovibes zich ontwikkeld tot meer dan alleen een winkel. We zijn een gemeenschap geworden waarin seksualiteit gevierd wordt, vragen gesteld mogen worden en nieuwsgierigheid wordt aangemoedigd. We zijn trots om deze open en inclusieve omgeving te kunnen bieden aan de inwoners van Gent en daarbuiten.

Sex Shop Gent: Bezoek Erovibes

Of je nu een doorgewinterde kenner bent van erotische speeltjes, of je staat nog maar aan het begin van je ontdekkingsreis, Erovibes is de plek voor jou. Kom langs in onze winkel in Gent, of bezoek onze webshop, en ontdek de vele manieren waarop wij je kunnen helpen om je seksualiteit te verkennen en te vieren.

Bij Erovibes vinden we dat plezier de beste kruiden van het leven is, en we zijn hier om je te helpen om jouw perfecte smaak te vinden. Dus, waar wacht je nog op? Laat Erovibes je gids zijn op je pad naar plezier!

Afhaallocaties Gent centrum

GENT STATIONSWIJK
Kortrijksesteenweg 194-200, 9000 Gent

GENT ROOIGEM
Emilius Seghersplein 1, 9000 Gent

GENT CENTRUM
Lange Kruisstraat 55, 9000 Gent

POSTPUNT PRESS SHOP PANOS GENT
Martelaarslaan 307, 9000 Gent

POSTPUNT TOTAL GROENE VALLEY GENT
Einde Were 314, 9000 Gent

POSTPUNT CARREFOUR EXPR. GENT BURGSTRAAT
Burgstraat 103, 9000 Gent

Hoe werkt de pakjesautomaat?
1: U kiest als verzendmethode voor bpack 24/7.
2: U kiest een pakjesautomaat uit waar u wil.
3: U dient zich éénmalig gratis te registeren en u ontvangt een unieke gebruikerscode.
4: U ontvangt van bpost een email als uw bestelling opgehaald kan worden.
5: U kan uw pakket gaan ophalen wanneer u maar wil (24/7)

Sexshop Gent

Gent is de prachtige hoofdstad van de Belgische provincie Oost-Vlaanderen en van het arrondissement Gent. Gent heeft een oppervlakte van 15.774 hectare en telt ruim 260.000 inwoners, waarmee het naar inwonertal de op een na grootste gemeente van België is, na Antwerpen. De stad is tevens de hoofdplaats van het kieskanton Gent en telt vijf gerechtelijke kantons.


Gent ontstond uit Keltische woonkernen in het gebied van de samenvloeiing van de Leie en de Schelde. In de middeleeuwen groeide Gent onder impuls van een bloeiende wolnijverheid uit tot een van de grootste steden van Europa. Ook de vlas- en linnennijverheid en het stapelrecht op graan dat Gent verwierf droegen aanzienlijk bij tot haar welvaart.

Na een korte calvinistische periode kende de stad een zeker verval dat pas keerde tegen het einde van de 18e eeuw, toen de katoennijverheid Gent tot een van de eerste industriesteden van het Europese vasteland maakte. In het Hof ten Walle, het latere Prinsenhof, werd op 24 februari 1500 de latere keizer Karel V geboren. In de stad werden de Pacificatie van Gent (1576) en de Vrede van Gent (1814) ondertekend.

sexshop gent