Sla over

Sexshop Brussel

Bij Sexshop Brussel vind je Vibrators, Dildo's, Sextoys voor mannen & Vrouwen - Sexy Lingerie, Glijmiddel, Massage Olie, Erectiemiddelen en veel meer aan de scherpste prijzen. Je kan uw bestelling afhalen in één van de 2300 bpost afhaalpunten & pakjesautomaten. Je kan bij ons discreet online betalen of betalen bij ontvangst.

Afhaallocaties Brussel

BRUSSEL MADOU
Bischoffsheimlaan 11, 1000 Brussel

BRUSSEL LIVINGSTONE
Stevinstraat 41-43, 1000 Brussel

ST-JOOST-ST-JOOSTPLEIN
Willemsstraat 18, 1210 Sint-Joost-Ten-Noode

POSTPUNT LA BOUTIQUE - DE BOETIEK
Leuvenseweg 42, 1000 Brussel

POSTPUNT SUPERETTE NATANELI
Ijzerenkruisstraat 33, 1000 Brussel

POSTPUNT DAGBLADHANDEL WORLDWIDE
Eredienststraat 28, 1000 Brussel

Hoe werkt de pakjesautomaat?
1: U kiest als verzendmethode voor bpack 24/7.
2: U kiest een pakjesautomaat uit waar u wil.
3: U dient zich éénmalig gratis te registeren en u ontvangt een unieke gebruikerscode.
4: U ontvangt van bpost een email als uw bestelling opgehaald kan worden.
5: U kan uw pakket gaan ophalen wanneer u maar wil (24/7)

Sexshop Brussel

Brussel is de hoofdstad van België, van de Vlaamse Gemeenschap, de Franse Gemeenschap en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De gemeente telt ongeveer 180.000 inwoners, waarvan ongeveer een derde in de historische Vijfhoek woont, ongeveer de helft in de noordelijke uitbreiding, in de deelgemeentes Laken, Neder-over-Heembeek en Haren, en de rest in de buurten rond de Louizalaan, het Ter Kamerenbos (samen de zuidelijke uitbreiding) en in de oostelijke uitbreiding, de Europese wijk, waarvan het grootste gedeelte ook bij de gemeente hoort.

De gemeente Brussel is naar het inwoneraantal de op vier na grootste gemeente in België. Het hele Brussels Hoofdstedelijk Gewest, vaak ook gewoon Brussel genoemd, omvat in totaal 19 gemeenten met ongeveer 1,2 miljoen inwoners. Het stedelijk gebied, inclusief de voorsteden, telt ruim 1,8 miljoen inwoners en is daarmee het grootste van het land.

sexshop brussel