Doorgaan naar inhoud
✓ Discrete levering 24/48u     ✓ Gratis verzending vanaf €45

Sexshop Antwerpen

Sexshop Antwerpen is open 24/7! Ontdek hier de beste sextoys voor jou! We hebben een groot aanbod in vibratorsdildo’s masturbators van topmerken zoals Satisfyer & Fleshlight.

Ontdek naast ons 
glijmiddel & massageolie ook onze mooie collectie in sexy lingerie. Voor wie een stoute avond wil beleven moet zeker onze BDSM Toys bekijken!!

Sexshop Antwerpen Erovibes.be is betrouwbare webshop met meer dan 10.000 klantenbeoordelingen. Voor gays is er ook een groot aanbod in onze gay shop antwerp.

Inspiratie nodig? Zoek niet verder!

Afhaallocaties Antwerpen Centrum

ANTWERPEN EIERMARKT
Eiermarkt 33-35, 2000 Antwerpen

ANTWERPEN CENTRAAL STATION
Quellinstraat 6, 2018 Antwerpen

ANTWERPEN LINKEROEVER
Halewijnlaan 78, 2050 Antwerpen

POSTPUNT PRESS SHOP ANTWERP. FALCONPLEIN
Falconplein 3-5, 2000 Antwerpen

POSTPUNT DBH T GAZETJE
Sint-Jansplein 3-2, 2060 Antwerpen

POSTPUNT DAGBREYDEL ANTWERPEN
Breydelstraat 1, 2018 Antwerpen

Hoe werkt de pakjesautomaat?
1: U kiest als verzendmethode voor bpack 24/7.
2: U kiest een pakjesautomaat uit waar u wil.
3: U dient zich éénmalig gratis te registeren en u ontvangt een unieke gebruikerscode.
4: U ontvangt van bpost een email als uw bestelling opgehaald kan worden.
5: U kan uw pakket gaan ophalen wanneer u maar wil (24/7)

Sexshop Antwerp

Antwerpen is een stad in het Belgische gewest Vlaanderen. Het is de hoofdstad van de provincie Antwerpen en van het gelijknamige arrondissement. Antwerpen telt circa 529.000 inwoners en is daarmee qua inwonertal de grootste gemeente van België. Naar oppervlakte is het met 20.429 hectare de op twee na grootste gemeente, na Doornik en Couvin.

De stad ligt grotendeels op de rechteroever van de Schelde en heeft een uitgestrekt havengebied met internationaal vrachtvervoer. Het is na Rotterdam de grootste haven van Europa. Van groot economisch belang is de petrochemische bedrijvigheid bij Antwerpen. De stad is ook een wereldcentrum voor diamanthandel.

Antwerpen is tevens de hoofdplaats van het kieskanton Antwerpen. De gemeente zelf telt twaalf gerechtelijke kantons. De stad is ook zetel van het rooms-katholieke bisdom Antwerpen en het Anglicaanse aartsdekenaat Noordwest-Europa.

De inwoners van Antwerpen worden soms Sinjoren genoemd, naar het Spaanse woord señor. De stad zelf wordt door sommige van haar inwoners afgekort 't Stad en soms de koekenstad genoemd, dit laatste eerst wegens de peperkoeken in de zestiende eeuw en later vanwege de vele koekenfabrieken in Antwerpen. De Beukelaer en Parein waren daarvan de bekendste.

sexshop antwerpen