Sla over

Sexshop Aalst

Bij Sexshop Aalst vind je Vibrators, Dildo's, Sextoys voor mannen & Vrouwen - Sexy Lingerie, Glijmiddel, Massage Olie, Erectiemiddelen en veel meer aan de scherpste prijzen. Je kan uw bestelling afhalen in één van de 2300 bpost afhaalpunten & pakjesautomaten. Je kan bij ons discreet online betalen of betalen bij ontvangst.

Afhaallocaties Aalst en omgeving

AALST DE WERF
Vaartstraat 10, 9300 Aalst

AFFLIGEM
Kerkstraat 35, 1790 Hekelgem

HAALTERT
Achterstraat 1, 9450 Haaltert

POSTPUNT AD DELHAIZE EREMBODEGEM
Hogeweg 51, 9320 Erembodegem

POSTPUNT 'T KRANTENMANNEKE AALST
Welvaartstraat 44, 9300 Aalst

POSTPUNT SPAR RETAIL HOFSTADE
Zijpstraat 13, 9300 Hofstade

Hoe werkt de pakjesautomaat?
1: U kiest als verzendmethode voor bpack 24/7.
2: U kiest een pakjesautomaat uit waar u wil.
3: U dient zich éénmalig gratis te registeren en u ontvangt een unieke gebruikerscode.
4: U ontvangt van bpost een email als uw bestelling opgehaald kan worden.
5: U kan uw pakket gaan ophalen wanneer u maar wil (24/7)

Sexshop Aalst

Aalst is de op een na grootste stad in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen en de naar inwonertal vijfde stad van Vlaanderen. De stad telt ruim 88.000 inwoners, die Aalstenaars worden genoemd. Aalst staat vooral bekend om zijn carnaval. Sint-Maarten is de patroonheilige van de stad. Aalst is gelegen aan de rivier de Dender.

De oudste kern van Aalst is waarschijnlijk op de plaats waar tegenwoordig nog het Oud-Hospitaal staat. Daar werd tussen 750 en 800 het Zelhof gesticht. Het Zelhof is een Karolingisch bedrijfstype. Wel is zeker dat Aalst ontstaan is op het eiland "Chipka", een eiland in de Dender. De ligging aan de Dender en de ligging aan de handelsweg Brugge-Keulen maar ook de bescherming van de Burcht, zorgden er later voor dat er een omwalde nederzetting gevormd kon worden.

sexshop aalst