Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
☎ 03/302 48 76
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd

Gay Shop

Gay Shop

Gaytoys Kopen

Zoekt u naar gay toys? Dan moet u zeker eens komen kijken in onze travel gay shop! Onze gay sexshop heeft een groot aanbod van sextoys voor gays kan je er zeker van zijn dat je iets vindt waarop je niet kunt wachten om deze uit te proberen. Wij bieden goedkope sextoys aan die alle gay koppels tevreden houden en ook diegenen die anale soloseks zoeken. Of je nu op zoek bent naar een lekkere vibrerende butt plug, een goede prostaat vibrator voor je p-spot te stimuleren of je eerste set anal beads, U vindt het allemaal terug bij sexshop erovibes.

Als je nieuw bent op het gebied van gay toys hebben wij in onze gay sex shop een mooi aanbod in gay toys voor beginners. Wij hebben een aanbod in anale glijmiddelen op siliconenbasis. Voor wie allergisch is daar raden wij voor aan om anale glijmiddelen op waterbasis te gebruiken.Voor diegenen die meer ervaren zijn met anale activiteiten biedt onze gay pride shop ook grotere geavanceerde items aan. Gebruik ook altijd voor de seks de anaal douche bollen om je anus te reinigen.

Gay sex is geen taboe zoals dat eerst wel zo was. Het is nu veranderd in een populaire manier om te experimenteren in de slaapkamer en kan een enorme speelfactor toevoegen aan je speeltijd repertoire.  Uiteraard is het wel aangeraden om condooms te gebruiken bij anale seks om zo een seksueel overdraagbare aandoening te vermijden.

Anale vibrators zijn perfect voor diegenen die al ervaring hebben met de sensatie van vibraties op andere plekken van het lichaam. Beschikbaar in verschillende maten en vormen, is er zeker één die bij je past.  

Butt plugs kunnen worden gebruikt om de anus uit te rekken voordat je van iets groters geniet zoals een anale dildo. Deze kunnen ook worden gebruikt voor stimulatie op langere termijn en veel mensen dragen een butt plug terwijl ze met hun dagelijkse activiteiten bezig zijn, het maakt een bezoek aan de cinema in ieder geval een stuk spannender. Deze geweldige sextoys zorgen voor een fantastische penetratie en een geweldige sensatie aan de sluitspier ringen, waardoor jij het beste orgasme ooit krijgt!

Anal beads zijn kralen die bij elkaar worden gehouden door een flexibel materiaal. Ideaal voor beginners kunnen deze anal beads gebruikt worden voor een unieke anale stimulatie of tijdens het masturberen of vrijen. De eerste beads zijn meestal klein maar worden langzaam groter zodat je meer kan genieten van de grootte en breedte. Trek deze beads er vlak voor een orgasme uit om zo te genieten van een intense ervaring zoals nooit tevoren!