Sla over
Al onze pakjes worden discreet met bpost verstuurd!
Al onze pakjes worden discreet met bpost verstuurd!

Drogist

Verbeter je seksleven

In de rubriek drogist van Erovibes.be gaan jullie alles vinden alles wat jullie seksleven kan verbeteren. Verhoog je clitorale opwinding met een stimulerende clit crème! Deze seksuele gels voor vrouwen verbetert het seksuele plezier op je favoriete hotspot, wat helpt voor het behalen makkelijker en krachtiger orgasmes. Geniet van de meest intense bevrediging tijdens het masturberen en tijdens de seks met een erotische tintelende clitoris crème.

Cooling gel

Voel de erotische plezierige spanning van een prikkelende cooling gel! Deze plezier-vergrotende en intensieve seks glijmiddelen zullen je behoeftes voor sensuele variatie bevredigen. Geniet van compleet nieuwe, verfrissende en orgasmische sensaties wanneer jij bezig bent met unieke stimulerende gels die jou op de rand van ecstasy laten balanceren.

Warming Gel

Hou het heet met een verwarmend glijmiddel of intieme massage lotion! Deze verwarmende seks gels houden je liefdesleven lekker heet door jouw behoeftes voor seksuele variatie te bevredigen. Zet je seksuele passie in vuur en vlam met een erotisch verwarmend glijmiddel of massageolie en geniet van beter voorspel en hetere seks!

Orale seks gels

Geniet van de beste orale seks en verbeter je voorspel met orale seks gels! Deze glijmiddelen zijn speciaal ontwikkeld om je seksuele prestaties te verbeteren terwijl jij lekker oraal bezig bent. Bevredig jouw partner op de meest sensuele manier met een intieme orale seks gel voor stelletjes! Wie had er gedacht dat orale seks nog beter kon zijn?

Klaarkomen uitstellen

Ga langer mee in bed met een  ejaculatie delay gel! Deze seksuele hulpmiddelen voor mannen helpen jou om je seksuele uithoudingsvermogen te verbeteren zodat jij vroegtijdig klaarkomen kan voorkomen en kunt genieten van langere seks. Heb langer een erectie en neem alle tijd die je nodig hebt om zo een intensere en meer bevredigender orgasme op te bouwen! Geniet van al het plezier van seks zonder vroegtijdig klaar te komen.

Verbeter je seksuele prestaties 

Verbeter je seksuele prestaties met een verbetering crème voor mannen! Dit seksuele hulpmiddel is speciaal ontwikkeld om je erotische prestaties te verbeteren zodat jij jouw partner kunt voorzien van het meest intense plezier ooit. Wordt harder en ga langer door met penis crèmes en verbeterende gels voor mannen!