Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
☎ 03/302 48 76
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd

Dildo's

Dildo's

Dildo's Kopen

Dildo's Kopen doe jij bij sexshop erovibes.be. We hebben een dildo in alle kleuren & maten. Stoot, rijdt en draai maar rond voor een meer bevredigend orgasme door een van onze plezierige genotsstaven te gebruiken. Of je nu zoekt naar een roede die echt aanvoelt om jou gezelschap te houden, of een penis sexspeeltje zoekt dat opwindend van textuur is en dat jou op een nooit ervaren manier kan bevredigen , wel hier zal je dat vinden. We bieden ook een keuze aan van holle, gebogen en vibrerende voorbinddildo’s voor mannen en vrouwen om je de spannendste seksuele ervaring te bezorgen die je ooit had!

We hebben dildo’s in alle vormen en maten, zowel voor vaginaal als voor anaal gebruik. Er bestaat een dildo voor iedereen, van realistische, vleeskleurige dildo’s tot meer abstracte dildo’s in allerlei coole kleuren en samenstellingen. We stellen voor dat je begint met een type dat in het materiaal van jouw voorkeur is gemaakt  en jouw gewenste maat heeft en dat je dan van daaruit verder op ontdekkingstocht gaat.

Dildo’s in silicone bieden een zacht en flexibel gevoel aan, maar denk eraan dat silicone glijmiddel nooit mag gebruikt worden met silicone dildo’s. Plastieken en rubberen dildo’s zijn realistisch stoer en gaan met elke type glijmiddel samen. Jelly dildo’s zijn buigzaam en genoeg flexibel om zelfs de meest ambitieuze hoeken te bevredigen; Glazen dildo’s zijn stijver, geven een hardere penetratie en zijn zeer gemakkelijk te reinigen. Dildo’s die gemaakt zijn in levensechte materialen zoals thermoplastisch elastomeer (TPR) kunnen gemakkelijk opgewarmd worden tot lichaamstemperatuur voor een maximaal comfort.

We hebben ook veel dildo’s met een zuignapje, die het gemakkelijk maken om jouw behoeften te bevredigen in de douche of tegen een muur.

Om uw dildo aankoop compleet te maken, bekijk zeker eens ons breed assortiment harnassen, glijmiddelen en producten om de seks - speeltjes te reinigen. En zoals altijd, check of ze aangepast zijn voor glijmiddel en lees de onderhoudsaanwijzingen.

Grote Dildo

Zoek je naar een ontzaglijke grote dildo om jouw zin in een grotere man te bevredigen? Onze grote dildo’s zijn ideaal voor de ervaren gebruiker van seks - speeltjes die meer wil halen  uit haar solo pleziertje. Als de middelmaat penis juist niet volstaat om jouw erotische verlangens te vervullen, dan heb je een grotere dildo nodig om jou tot de meest intense orgasmen te voeren!

Realistische  Dildo

Laat je maar gaan in het echt aanvoelen van een man wanneer je ook maar wil, met een realistische penisvormige dildo! Deze seks – speeltjes voor dames zijn zo ontworpen dat ze de echte vorm van een penis nabootsen. Met een echtaanvoelende eikel en een geaderde schaft , kan je intense seks beleven met een andere pik of kun je jouw seksuele fantasieën ervaren. Nu heb je jouw partner niet iedere keer meer nodig als je jouw pikante driften naar een kant en klare pik wil bevredigen! 

Dubbele Dildo

Dubbele dildo’s hebben twee stimulerende kopjes voor een dubbele stimulatie en een dubbele penetratie ! Geniet ervan voor een intensieve vrouwelijke masturbatie of met een partner voor een intiem seksueel spelletje. Deze plezierige dildo’s met een dubbel einde zijn  extra lang, omwisselbaar en ah, zo bevredigend.

Zuignap Dildo

Ga voor een erotische en handenvrije rit met een zuignapdildo seks – speeltje. Deze dildo’s hebben een stevig zuignap aan de basis, opdat je zo realistische seks kan hebben waarnaar je zo hunkert tijdens de vrouwelijke masturbatie. Je hebt echt geen partner nodig om het echte innerlijke stimulerende gevoel te ervaren dat je verlangt. Geniet dus met een zuignap penis van wilde seksuele betrekkingen wanneer je ook maar zin hebt, want hij staat altijd klaar en wil altijd!