Sla over

Dildo Bestellen

Dildo bestellen

Dildo Bestellen Online bij Erovibes.be

Wil je graag discreet en anoniem een dildo bestellen? Wij hebben een groot aanbod in dildos. Zoek je nu een xxl dildo of een goedkope dildo. Wij geven jou graag informatie over welke het beste bij jou past. Een realistische dildo is een langwerpig voorwerp met een gladde afwerking gemaakt van medische siliconen en meestal in de vorm van een menselijke penis. Een Dildo word gebruikt als seksspeeltje om tot seksuele bevrediging te komen door het in vagina of anus in te brengen en heen en weer te bewegen. Het is ook een object voor seksueel fetisjisme. In tegenstelling tot de vibrator heeft een dildo geen trilmotor.

Welke Dildo kopen voor jouw?

Van realistische tot aan spannende en glazen dildo’s, wij hebben elk soort dildo die jij je voor kunt stellen! Beweeg dit lekker op en neer en bereid je voor op een heerlijk orgasme met één van onze lekkere pikken. Of je op zoek bent naar een realistische lul of een prikkelende ribbelende penis die je ongekend kan bevredigen, hier kan je het allemaal vinden. Wij hebben ook holle, kromme en vibrerende strap-on dildo’s voor mannen en vrouwen om jou te voorzien van het lekkerste plezier ooit!

Geschiedenis Dildo's

Dildo's worden al meer dan 2000 jaar gebruikt. Een team van Duitse wetenschappers van de Universiteit Tübingen ontdekte in 2005 de fragmenten van een stenen fallus Dildo die vermoedelijk ongeveer 28.000 jaar oud is. Deze werelds oudste dildo genoemde fallus werd gevonden in de Hohle Fels Grotten, nabij Ulm. Ook op antiek Grieks keramiek zijn soms seksuele handelingen met dildo's uitgebeeld en ook bij opgegraven muurschilderingen in bv. Pompeii is dit thema te bewonderen.

Voorbind Dildo's

Soorten en maten tegenstelling tot vibrators en buttplugs die ook goed voor soloseks kunnen worden gebruikt, wordt de dildo vaker gebruikt om de partner, en zichzelf, mee te stimuleren. Bevestigd aan een tuigje om de heupen is de dildo geschikt om de partner vaginaal of anaal te penetreren, dit is ook wel bekend onder de naam voorbinddildo.

Dildo's Anaal

Er zijn ook dildo's in de markt met twee uiteinden, die vooral gebruikt worden voor mannelijke en vrouwelijke homoseksuelen voor gelijktijdige bevrediging. Dergelijke exemplaren kunnen echter ook door een vrouw alleen gebruikt worden om tegelijkertijd de anus en vagina mee te bevredigen. Dildo's zijn er in verschillende soorten en maten, variërend van zeer klein tot zeer groot. In seksshops kan men naar eigen believen een maat kiezen die bij hem of haar past.