Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
☎ 03/302 48 76
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Wat Is Squirten?

Wat Is Squirten? Ook Wel De Vrouwelijke Ejaculatie Genoemd

Squirten is het vrijkomen van vocht uit de klieren nabij de urethra

Squirten, of vrouwelijke ejaculatie, is het vrijkomen van vocht uit de Skene's klieren nabij de urethra tijdens intens seksueel genot. Dit fenomeen kan zowel intrigerend als verwarrend zijn, maar is een volkomen natuurlijke reactie van het vrouwelijk lichaam. In dit artikel duiken wij van Erovibes diep in de wereld van vrouwelijke ejaculatie, bieden we praktische tips en onthullen we de wetenschap achter dit fascinerende onderwerp.

Hoe Moet Je Squirten?

Stap 1: Ontspanning

Laten we beginnen met een relaxte vibe! Creëer een sfeer waarin je je helemaal op je gemak voelt. Denk aan zachte muziek, gedimd licht en misschien wat geurkaarsen. Het is net als een mini-spa, maar dan spannender. Zorg ervoor dat je je volledig kunt ontspannen en alle dagelijkse stress kunt loslaten.

Stap 2: Voorspel

Voorspel is niet zomaar een opwarmertje, het is de sleutel tot succes! Het gaat hier om het opbouwen van opwinding en verlangen. Vergeet de buitenwereld en focus op elkaar. Kusjes, strelingen, sensuele aanrakingen... Laat je fantasie de vrije loop. Het doel? Je lichaam laten sme(e)ken om meer!

Stap 3: G-spot Stimulatie

Ah, de mysterieuze G-spot, de schatkaart van genot. Deze bevindt zich aan de voorkant van de vaginawand, een paar centimeter naar binnen. Het is een gebied dat, wanneer goed gestimuleerd, kan leiden tot een ongekend hoogtepunt. Gebruik een 'kom-hier' beweging met je vinger of speeltje. Het is een beetje zoals het roepen van een verlegen katje: "Kom hier, niet bang zijn!"

Stap 4: Communicatie

Praten is goud! Vertel elkaar wat goed voelt en wat niet. Wees niet verlegen; als je iets wilt, vraag erom. Als iets hemels aanvoelt, laat het weten. Deze openheid zorgt voor een diepere verbinding en een meer vervullende ervaring. Denk eraan, goede communicatie is sexy!

Stap 5: Experimenteer

Wees creatief en experimenteer met verschillende technieken. Probeer verschillende soorten aanrakingen, drukniveaus en ritmes. Gebruik je vingers, een G-spot vibrator of zelfs orale technieken. Het is als het uitproberen van verschillende smaken ijs: je weet nooit welke je favoriet is tot je ze allemaal hebt geproefd!

Satisfyer

Wat heb je nodig om te squirten?

Glijmiddel: De Glijdende Sleutel tot Plezier

Eerst en vooral, glijmiddel! Dit is niet zomaar een bijzaak, maar de hoofdact in jouw avontuur naar squirten. Kies een glijmiddel dat bij je past zoals een stimulerend glijmiddel. Het zorgt niet alleen voor extra comfort, maar maakt alles ook soepeler en sensueler. Denk eraan: een beetje glijmiddel kan de weg naar ongekend genot effenen!

Squirtlakens: De Onmisbare Bondgenoot

Nu, laten we realistisch zijn: squirten kan een natte bedoening zijn. Maar geen zorgen, dat is juist deel van het plezier! Zorg dat je wat een squirtlakens of handdoeken bij de hand hebt. Niet zomaar dunne theedoeken, maar lekkere dikke badhanddoeken. Ze houden je bed droog en zorgen ervoor dat je je volledig kunt laten gaan zonder je zorgen te maken over de was. Bonus tip: kies handdoeken in een vrolijke kleur voor extra speelsheid!

Speeltjes: Jouw Persoonlijke Plezierversterkers

En dan, de kers op de taart: sextoys! Er is een hele wereld aan speeltjes die speciaal ontworpen zijn om de G-spot te stimuleren. Van Magic Wand Massagers tot innovatieve Vibrators met allerlei spannende functies. Experimenteer met verschillende vormen en maten om te ontdekken wat jou het beste bevalt. Deze speeltjes zijn niet alleen functioneel, maar ook een leuke manier om je seksuele repertoire uit te breiden.

De Wetenschap Achter Squirten

 • Skene's Klieren: Deze klieren, vaak aangeduid als de 'vrouwelijke prostaat', spelen een cruciale rol bij het squirten.
 • Stimulatie: Intense stimulatie van de G-spot kan leiden tot squirten.
 • Samenstelling: Het vocht bestaat uit een mix van urine en vloeistoffen uit de Skene's klieren.

Mythes en Misvattingen

 • Het is Urine: Hoewel het vocht urine kan bevatten, is het een unieke vloeistof.
 • Niet Iedereen Kan Het: Vele vrouwen kunnen squirten met de juiste techniek en stimulatie.
 • Het is Noodzakelijk voor Goede Seks: Squirten is slechts één aspect van seksueel genot.

Praktische Tips

 • Ontdek de G-spot: Gelegen aan de voorkant van de vaginawand.
 • Ritme en Druk: Variëren in snelheid en druk kan helpen.
 • Ontspan en Laat Gaan: Mentale ontspanning is cruciaal.

Gezondheidsaspecten

 • Hygiëne: Zorg voor schone handen en speeltjes.
 • Nawerking: Mogelijke gevoeligheid na intensieve stimulatie.
 • Communicatie met Partner: Bespreek grenzen en voorkeuren.

Onze Squirt Conclusie

Squirten is een natuurlijk en plezierig aspect van vrouwelijke seksualiteit. Met geduld, oefening en de juiste technieken kan het een verrijkende ervaring zijn voor zowel de vrouw als haar partner.

Vorig artikel Welke Is Jouw type Van Vulva?
Volgend artikel Alternatief Voor Viagra