Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
☎ 03/302 48 76
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Gebruik Je Een Vibrator?

Hoe Gebruik Je Een Vibrator?

Een vibrator is het favoriete sextoy van vele vrouwen. Er zijn veel verschillende manieren om een ​​vibrator te gebruiken, het is onmogelijk om ze allemaal op te sommen omdat het echt tot de verbeelding spreekt! Wees creatief en laat je remmingen los en verken je seksualiteit in zijn volle omvang. Er zijn enkele tips die een volledig bevredigende ervaring garanderen

Gebruik altijd Glijmiddel op Waterbasis

De eerste en belangrijkste factor in een plezierige ervaring met je vibrator met het juiste glijmiddel. Gebruik altijd een glijmiddel op waterbasis voor meer comfort en dat lekkere gladde gevoel. Natuurlijke glijding is vaak niet genoeg en dat kan ongemak veroorzaken door te veel wrijving tussen de vibrator en uw huid. De belangrijkste reden waarom vrouwen melden dat ze niet van vibrators houden, is omdat ze geen glijmiddel gebruikten! Zorg er altijd voor dat uw glijmiddel op waterbasis is, omdat op siliconen gebaseerd glijmiddel niet goed is voor je vibrator.

Silicone glijmiddel is geschikt voor gebruik met plastic of latex seksspeeltjes. Het is veilig om een ​​gearomatiseerd glijmiddel te gebruiken, zolang het op waterbasis is en veel vrouwen genieten van glijmiddel met smaak omdat het een aangename zoete geur geeft.

Satisfyer

Wat kan je allemaal doen?

Je kunt je vibrator in en uit je vagina schuiven, lichtjes plagen of doordringen met stuwende bewegingen zoals geslachtsgemeenschap. Je kunt het inbrengen en het naar binnen verplaatsen terwijl het vibreert op de wanden van je vagina.

Experimenteer tot je je perfecte plezier vindt. Je kunt een vibrator anaal gebruiken maar het wordt niet aangeraden vanwege veiligheid en vanwege het onhygiënische aspect van het gebruik van een vibrator in je anus en dan direct in de vagina te plaatsen zonder eerst goed te reinigen. Er zijn schadelijke bacteriën die infecties kunnen veroorzaken.

Je kunt een vibrator anaal gebruiken als je hem eerst met reinigt voordat je hem in de vagina steekt, maar het is altijd het beste om aan de veilige kant te blijven en anaal speelgoed te kopen voor alleen anaal gebruik en je vibrator alleen voor vaginaal gebruik te houden. Anale speeltjes hebben een speciaal uiteinde dat voorkomt dat het speeltje wegglijdt en in uw anus blijft steken.

Vorig artikel Hoe Gebruik Je Dirty Talk Tijdens Seks?