Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
☎ 03/302 48 76
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Gebruik Je Een Dildo?

Hoe Gebruik Je Een Dildo?

Als je een discreet speeltje wil, is de dildo de beste keuze, want hij is stil, hij maakt geen geluid zoals een vibrator dat doet en heeft een ongelooflijk seksueel bevredigend gevoel! Een dildo is het perfecte speeltje om rond te hebben als je niet alleen woont!

Satisfyer

Gebruik altijd Glijmiddel

De eerste en belangrijkste factor in een plezierige ervaring met je dildo is een goede glijding. Gebruik altijd een glijmiddel op waterbasis met je dildo voor comfort en dat gladde gevoel. Natuurlijk vocht is vaak niet genoeg en dat kan ongemak veroorzaken door te veel wrijving tussen de dildo en je huid. In feite is de belangrijkste reden waarom vrouwen melden dat ze geen plezier hebben met dildo, is omdat ze geen persoonlijk glijmiddel gebruikten!

Glijmiddel op Waterbasis

Zorg er altijd voor dat uw glijmiddel op waterbasis is, omdat op siliconen gebaseerd glijmiddel siliconen dildo's zal ruïneren. Silicone glijmiddel is geschikt voor gebruik met latex dildo's. Het is veilig om een ​​gearomatiseerd glijmiddel te gebruiken en veel vrouwen genieten van gearomatiseerd glijmiddel omdat het een aangename zoete geur toevoegt.

Realistische Dildo

Realistische dildo's zijn gemaakt om te lijken op een echte penis met een solide gevoel met aderen en een realistische sonderende eikel. De Cyberskin dildo voelt precies als een echte penis, tot in het kleinste detail, zelfs de uitstulpingen van de aderen. De Cyberskin-dildo is de meest realistische dildo. Realistische dildo's voegen een vleugje realisme toe aan je plezier, soms heb je je partner misschien niet bij de hand of ben je misschien single. Het dildo-speeltje is de perfecte vervanger voor de penis!

Ben je nog maagd?

Ook geweldig als je een maagd bent en wilt weten hoe een penis aanvoelt zonder je maagdelijkheid te verliezen. De realistische dildo is ook perfect als je het gewoon niet opgeeft om het aan een man te geven, je dildo zal nooit zacht worden en nooit nee zeggen!

Vorig artikel Hoe Gebruik Je Dirty Talk Tijdens Seks?