Obsessive Lingerie

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-12 van 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-12 van 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Obsessive Lingerie

Obsessive Lingerie past en voelt perfect. Heb jij je ooit afgevraagd hoe wij dit doen? Je bent groot genoeg om te weten dat er geen elfjes en toverstokjes zijn: je kunt denken dat het dankzij onze liefde, geluk en grote glimlachen komt.

Nou, je hebt bijna gelijk! Dit komt ook met onze producten, maar… we hebben ook iets anders. Iets speciaals! Er zijn mensen in ons team die betrokken zijn bij elke technologische en ontwerp-nieuwtjes. Dankzij hun werk, kan Obsessive nog obsessiever en absoluut perfect zijn! Dankzij hun geweldige ideeën, beschikt Obsessive Lingerie ook over Comfort en Fit innovaties.

Waar kan je deze ontmoeten? Hier, dichtbij de productomschrijvingen, in onze catalogus, op onze dozen en… op dit, wat onze elfjes erin hebben gedaan! (Aww.. hebben we gezegd dat elfjes niet bestaan?)

Obsessive Comfort
Speciaal gemaakt voor jou en je geweldige comfort. We weten dat niets belangrijker is dan je comfortabel en …. heet voelen!

3SKnit
Sterk geweven, Scherpe details en geselecteerde stoffen – dit zijn de attributen van Obsessive Knitwear. Alles is extreem duurzaam en enorm leuk. Geen gaten of scheuren meer – alleen nog een perfecte look!

ComfyCut
Panty’s met Comfycut garanderen volledige comfort tijdens het dragen. Dankzij de zeem op de achterkant, valt alles perfect en laat het je vormen mooi uitkomen! Geen twijfels meer!

Did2Fit
Dit icoon hoort bij lingerie items met handige manieren om ze vast te maken of af te stellen. Did2Fit. Het effect? Het afstellen is supermakkelijk en laat je er geweldig uitzien!

Multistretch
Twijfel je of het rekt? Maak je niet druk! Multistretch heeft hier al voor gezorgd! Lingerie met dit icoon is gemaakt van de beste elastische stoffen – ze rekken elke kant op. Kijk naar die perfect gevormde rondingen!

NickelFree
Simpel zat – als je dit icoon ziet, weet je zeker dat er geen nickel is gebruikt in de juwelen en in de metalen elementen. Je kunt nu gewoon genieten en schijnen zonder dat jij je zorgen maakt over je nikkel allergie! Yay!

SilkyTouch
Zacht elastisch en delicaat als zijde – dat is hoe onze satijnen lingerie met dit icoon aanvoelt! Samen met een blijvende kleur en perfect gloss, is het een SilkyTouch.