Penisringen

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-12 van 193

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-12 van 193

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Penisringen kopen

Discreet penisringen kopen doe je bij sexhop Erovibes. Met een penisring of een cockring behoud u langer een erectie.We hebben een groot aanbod. Uw bestelling wordt discreet in een blanco doos verzonden en kan opgehaald worden in één van de 1300 bpost afhaalpunten. Uiteraard is een discrete levering aan huis ook een optie.

De penisring waar meerdere benamingen voor zijn zoals de eikelring of de cockring is iets wat je absoluut in je winkelwagen moet hebben want ze zijn zo populair! Het zijn een van de weinige sextoys waar zowel mannen als vrouwen tegelijkertijd van kunnen genieten. Ze werken doordat ze strak om de basis van de penis zitten waardoor de bloedtoevoer van de penis wordt verminderd. Door het beperken van de bloedtoevoer kan de lust en het uithoudingsvermogen verhoogt worden, waardoor de ejaculatie uitgesteld kan worden.

Sexshop Erovibes biedt een variëteit aan cockringen voor elke voorkeur. Van materiaal en grootte tot stijl en ontwerp, ze zijn divers genoeg om elke gebruiker te plezieren. Onze collectie bevat rekbare varianten voor maximaal comfort en strakkere ringen voor een betere erectie.

Vibrerende penisringen

Een van de meest populaire zijn de penisringen met vibratie. Ze hebben meestal een kleine vibrator en clitoris stimulator voor extra genot tijdens de seks voor jezelf en je geliefde. Of je het nu gebruikt tijdens de seks met een partner of een solosessie, ze bieden maximaal genot in een compact handsfree design. We hebben deze opgesplitst in 2 categorieën. Namelijk de oplaadbare penisringen die in een hogere prijsklasse vallen en de vibrerende penisringen met batterijen die goedkoper zijn.

Niet vibrerende penisringen

Niet iedereen houd van vibratie en daarom hebben wij ook een mooi aanbod in NIET vibrerende penisringen die je perfect kan verstoppen voor jou kinderen, poestvrouw en schoonmoeder. Deze zijn zeer goedkoop en geven jou zeer veel plezier in bed!

Beter seksleven

Verbeter je seksleven met een cockring  voor mannen! Er zijn innovatieve seks tools voor mannen een hardere erectie geven en het seksueel uithoudingsvermogen verbeteren. Deze sextoys werken door de bloedsomloop in de penis te beperken, wat de penis dikker en harder maakt! Ze kunnen je helpen om het seksueel genot voor alle mannen te verbeteren, wat voordelig is voor jou en je partner. Geniet van betere seks en geef je partner de beste seks ooit!

Train je lichaam om het langer uit te houden tijdens seks zodat je kan genieten van sterkere orgasmes. Geef je partner de seks waar zij zo naar verlangt. Je kunt zelfs een penisring gebruiken tijdens het masturberen voor sterkere erecties en een intensere climax terwijl jij geniet van solo plezier. Het is de beste manier om je seksuele uithoudingsvermogen te verbeteren!

Erectiestoornissen

Cockringen zijn speciaal behulpzaam voor mannen met een lichte seksuele stoornis of een erectiestoornis. Ze kunnen worden gebruikt op een harde of slappe penis. Erectiestoornissen kunnen een negatieve invloed hebben op je seks drive en seksuele intimiteit en dit kan schadelijk zijn voor je romantische relatie. Zehelpen je om het langer uit te houden in bed zodat jij en je partner kunnen genieten van beter seksueel plezier en erotische passie. Laat seksuele problemen niet in de weg staan van jouw orgasme!

penisringen