Perfect Fit Tunnel Plug Large Zwart

Perfect Fit Tunnel Plug Large Zwart
€ 37,90

Beschikbaarheid: In voorraad

OF
  • GRATIS Verzending vanaf €40
  • Zelf afhalen mogelijk in 2300 Bpost Afhaalpunten
  • Veilig betalen met Bancontact, PayPal, Visa, …
  • Trusted Shops & Qshops keurmerk
  • 100% Belgische Webshop

Bekijk alle Perfect Fit producten
Omschrijving

Details

Je hebt nog nooit zoiets gezien; het is de coolste innovatie in butt plugs, sinds dit op de markt kwam. In plaats van het gewoon in iemands kont steken, kunt u het openen en gebruik de ongelooflijke tunnel at gaat helemaal door tot de plug. Naast de ongelooflijke sensatie, je daadwerkelijk in staat bent om er recht in te kijken. Gebruik je fantasie en laat je gaan, of steek je vingers of glijmiddel gemakkelijk door de plug. Dit is de meest innovatieve speeltje dat de komende jaren beschikbaar is geworden.

Het is gemaakt van speciale mix van siliconen en TPR genoemd PF Blend. Het is verkrijgbaar in transparant, zwart of rood. Het is veilig te gebruiken met op water gebaseerde glijmiddelen. Grondig wassen met milde zeep en water. Dit product is niet te gebruiken compatibel met latex.

Afmeting
Medium
Insertable Lengte
6,4 cm
Omtrek
16 cm

Afmeting
Groot
Insertable Lengte
7,6 cm
Omtrek
20,1 cm

Afmeting
Extra groot
Insertable Lengte
10,2 cm
Omtrek
22,9 cm

Perfect Fit producten die worden verkocht, zijn uitsluitend bestemd voor volwassene en te gebruiken als speeltjes voor plezier. Ze zijn niet bedoeld voor medisch gebruik en zijn niet klinisch getest. Geen medische claims worden gegarandeerd of gesuggereerd door het gebruik van deze producten.
Reviews

Klantbeoordelingen 1 item(s)

Ik kan niet anders dan 5 sterren geven!
Dit is een leuk "klein" speeltje. Het gaat makkelijk in en het blijft goed zitten- het voelt geweldig en eens het erin zit, kan ik het uren dragen! Ik kan niet anders dan 5 sterren geven!
Het enige wat ik zou kunnen opmerken is, dat het materiaal misschien iets soepeler/elastischer zou mogen zijn. Langs de andere kant : als het iets steviger is, is het ook duurzamer....
Value
Review door Alex
Trusted Shops Reviews