Sla over
❤ Valentijnsdag Aanbiedingen ❤
❤ Valentijnsdag Aanbiedingen ❤

Assortiment

Het assortiment van Erovibes.be bestaat enkel uit de beste merken van sextoys, lingerie & drogisterij producten. In de vrije markt heeft elke aanbieder van deze producten zijn eigen prijsbeleid. Zo ook wij. Ons assortiment is scherp geprijsd. Veel producten kunnen we zelfs tegen de goedkoopste prijs aanbieden, maar helaas geldt dat niet voor alle producten.

Dit komt omdat ons prijsbeleid o.a. is gebaseerd op de maximale continuïteit van ons aanbod. Met andere woorden: wij doen er alles aan om te voorkomen dat we een 'nee' moeten verkopen aan onze klanten.

Wij kopen dus alleen rechtstreeks in bij onze vaste betrouwbare erkende leveranciers en kopen geen restpartijen op en geen namaak producten waardoor de kwaliteit van ons assortiment goed gewaarborgd is en blijft.

Kan ik een merk voorstellen dat jullie niet hebben?

Natuurlijk kan dat maar we kunnen niets garanderen, maar we staan altijd open voor suggesties om ons assortiment uit te breiden en om jullie nog beter van dienst te zijn. Als je een suggestie hebt neem dan contact met ons op via het contactformulier.