Meer Sperma

Meer Sperma
€ 38,90
  • Bestel er 2 voor € 36,95 per stuk en bespaar 6%
  • Bestel er 4 voor € 35,00 per stuk en bespaar 11%
  • Bestel er 6 voor € 31,10 per stuk en bespaar 21%

Beschikbaarheid: In voorraad

OF
  • GRATIS Verzending
  • Zelf afhalen mogelijk in 2300 Bpost Afhaalpunten
  • Veilig betalen met Bancontact, PayPal, Visa, …
  • Kopersbescherming tot €2.500 via TrustedShops

Omschrijving

Details

Door de verhoogde zaadproductie wordt er veel meer gespoten, ook als de vorige zaadlozing slechts twee uur geleden was. De 100% natuurlijke ingrediënten in Meer Sperma stimuleren de aanmaak van spermacellen en zorgen voor een betere weerstand tegen invloeden van buitenaf.

Een erectie zal tijdens de kuur merkbaar harder worden en langer aanhouden. Het lustgevoel voelt intensiever en orgasmen heviger. Normaal duurt een orgasme drie tot tien seconden. Met Meer Sperma lijkt het orgasme wel twee keer langer te duren, en het voelt intenser.

60 tabs

Etiketinformatie

Ingrediënten: Maca Dry Extract, Guarana Extract, Kola Nut Extract, Muira Puama Extract, L-Taurine, Zinc Monomethione, Vitamine B3, Ginkgo Biloba, L-arginine.
Allergeneninformatie: Geen allergenen bekend maar lees altijd bijsluiter of etiket voor gebruik.
Aantal artikelen in verpakking: 60
Gebruiksaanwijzing: Neem 1 á 2 tabletten in met voldoende water, 45 minuten voor de sex. Niet meer dan 2 tabletten per 24 uur.
Bewaarvoorschrift: Meer Sperma is een voedingssupplement en is geen vervanging van een gezonde en gevarieerde voeding. Dit voedingssupplement is geschikt voor mannen vanaf 18 jaar.
Naam fabrikant/importeur: Klemans Groep B.V
Contactgegevens fabrikant/importeur: Klemans Groep B.V., Breek 13 - 1671 GE Medemblik
Voedingswaarde: geen
Gewicht: 0,1 kg

Juridische disclaimer
Tenzij nadrukkelijk aangegeven in de productbeschrijving, is erovibes niet de fabrikant van de producten die op onze website worden verkocht. Hoewel we eraan werken om ervoor te zorgen dat productinformatie op onze website correct is, kunnen fabrikanten hun productinformatie wijzigen. Werkelijke productverpakkingen en materialen kunnen meer en / of andere informatie bevatten dan getoond op onze website. Lees altijd de etiketten, waarschuwingen en instructies die bij het product zijn geleverd voordat u het gebruikt of gebruikt en vertrouw niet alleen op de informatie die op onze website wordt gepresenteerd. Neem contact op met de fabrikant als u specifieke productvragen hebt. Deze kennisgeving heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

Reviews

Klantbeoordelingen 4 item(s)

Goed
Goed
Value
Review door Olivier
Super product. Na 1 week merk ik dat meer sperma Spuit
Value
Review door Anoniem
Goed
Value
Review door tonio
zeer goed product.
zeer goed product.
Voorheen moeite met klaarkomen. Nu elke keer een ejaculatie.
Value
Review door Anoniem