Massage Toestellen

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-12 van 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-12 van 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Massage Toestellen

Bodywand word vaak de Mercedes van de massages genoemd, geven wand massagers je diepe en krachtige vibraties met een discreet design. Slim vermomd als een rug masseer apparaat, is dit type vibrator seksspeeltje er al sinds het begin van 1900. Wand massagers of vibrators steek je direct in het stopcontact, wat er voor zorgt dat je nooit hoeft op te laden of de batterij in het midden van een sessie hoeft te vervangen.

Erovibes heeft een grote selectie van extra onderdelen zodat jij je massager op meerdere manieren kan gebruiken. Van de populaire Erovibes Massaging Vibrator en de Fairy Wand Massager tot aan de kleiner, meer reisvriendelijke modellen. Wij bieden vele massagers aan om zo iedereen een plezier te kunnen doen.

Je kunt zelf instellen hoe sterk de sensaties zijn met verschillende modellen en verschillende snelheden. Je kunt hiervan genieten als beginner, ervaren en als gevorderder gebruiker. Wand massagers hebben een flexibele nek die het mogelijk maakt voor het kopstuk om te buigen om zich zo aan te passen aan de vormen van je lichaam en dat deze zo altijd de juiste plekjes weet te bereiken.

De ultieme discrete vibrator. Wand massagers zijn de meest gebruike seksspeeltjes voor vrouwen, vele jaren lang. Ze zijn ook een must-have voor bij je bed, of je nu op zoek bent naar een lekkere rug massage of op zoek bent naar sensueel plezier.