Massage Kaarsen

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-12 van 57

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-12 van 57

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Massage kaarsen

Om onze blends van massage kaarsen te gebruiken, steekt u simpelweg de kaars aan en laat u deze smelten op de rand van de kaars. Blaas het uit en druppel het er op. Het smeltende punt van onze blends ligt maar enkele graden hoger van de gemiddelde lichaamstemperatuur dus je kunt meteen beginnen met het druppen van de gesmolten kaars op uw huid voor een warme en ontspannende behandeling van de huid. Onze Kaarsen geven je het beste van beide werelden. We bieden twee verschillende productlijnen aan: Aromatherapy Essentials die gemaakt zijn met organische puur essentiële olien en onze Originals gemaakt met geur oliën.


Wat is een massage kaars?

Als je hier niet bekend mee bent, ben je niet de enige. Deze verschenen enkele jaren geleden voor het eerst op de markt en nu raken deze massage kaarsen ook echt bekend. Vroeger waren kaarsen simpelweg bedoeld om functioneel licht te maken in het donker, maar nu worden kaarsen vaak aangeschaft om huizen op te geuren of om een romantische of ontspannende sfeer toe te voegen. Massage kaarsen zijn een nieuw soort kaarsen met meerdere functies.

Ze worden gebruikt om een kamer van licht te voorzien, een fijne sfeer toe te voegen en de nabije omgeving te voorzien van een subtiele geur, maar een massage kaars bevat ook cosmetische ingrediënten die perfect dienen als body moisturizer en een alternatief bieden aan massage oliën. Door zijn unieke ingrediënten, zal een massage kaars smelten wanneer deze net boven lichaamstemperatuur is. Net zoals een heet bad, is deze comfortabel warm, maar niet TE heet.