Intieme Verzorging

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-12 van 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-12 van 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Intieme Verzorging

Wanneer het op haar verwijderingsproducten en haarverwijdering-crèmes aankomt, dan is een middelmatige oplossing niet goed genoeg. Voor het behalen van de zachtste en meest stoppelvrije huid zonder het moeten ondergaan van een last behandeling, hebben wij haar verwijderingsproducten die het echte werk compleet voor u doen. Hoe kaler, hoe beter.

Met deze vraag, is de markt overspoelt met haar verwijderingsproducten. Van gels tot aan crèmes voor haarverwijdering en scheermesjes… het ontbreekt niet aan haar verwijderingsproducten, maar kwaliteit wordt niet gegarandeerd.

Daarom hebben wij honderden beoordelingen van lezers doorgelezen om u te presenteren met een lijst van de beste haar verwijderingsproducten die er zijn. Lezers zeggen dat deze crèmes, lasers, scheermesjes en meer, het gehele haar verwijderingsproces enorm veel beter maken.

Maar voordat wij met deze lijst aan de slag gaan, kunt u eerst de volgende tips van Venus Wetenschapper Claire G doorlezen over hoe je het beste, zachtste en minst irriterende u zichzelf kunt scheren. Bultjes, rode uitslag en ingegroeide haartjes – weg ermee!

Tips voor het Scheren
Tip 1: Bereid de huid voor. Als uw huid makkelijk geïrriteerd raakt, behandel dit dan eerst met een voor behandelende scheer olie voordat u scheerschuim gebruikt voor meer bescherming.

Tip 2: Claire stelt voor dat u zich eerst doucht of dat u eerst in bad gaat voordat u zich scheert om er zo voor te zorgen dat de huid gehydrateerd is. “Hydratatie van de haren maakt ze enorm veel zachter en makkelijker om te knippen, wat zorgt voor een prettiger gevoel.”

Tip 3: Zorg ervoor dat u de mesjes voldoende vernieuwd. (na 5 keer scheren) omdat botte mesjes meer scheerslagen nodig hebben, wat kan resulteren in een geïrriteerde huid.

Tip 4: Trek de huid strak om “de schade van de huid tot een minimum te beperken en zo de mesjes de haren dieper te laten verwijderen. Dit zorgt voor een betere scheersessie,” zegt Claire.

Tip 5: Behandel uw huid met een geurvrije, verzachtende moisturizer met Aloë of kamille. “Het regelmatig schilfervrij maken en het gebruiken van een moisturizer op de huid, verminderd de kans op ingegroeide haren.” Zegt Claire.

Nu bent u er klaar voor. Blijf klikken zodat u de beste crèmes vindt voor haarverwijdering en andere haar verwijderingsproducten om zo uw huid zacht, glad en haarvrij te houden.