Glijmiddel Eetbaar

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-12 van 82

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-12 van 82

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Glijmiddel Eetbaar

Om orale seks of voorspel nog leuker te maken kun je een glijmiddel met smaakje proberen. Van aantrekkelijke aardbei tot mierzoete mandarijn; onze glijmiddelen met smaakje zijn er in verschillende smaken om jouw smaakpapillen te kietelen. Dit glijmiddel kun je gebruiken voor penetratie, zoals normaal glijmiddel, of tijdens orale seks, dat zorgt voor een lekkerdere ervaring voor beide partners.

Wij bieden een uitgebreid aanbod van glijmiddel met smaakje dat niet alleen goed smaakt, maar ook extra functies heeft. Deze glijmiddelen, gels en crèmes kunnen zijn prestaties verbeteren, haar gevoeligheid verhogen en nog meer. Verwarmende lichaamsgel is een geweldig middel voor een erotische massage en kan overal gebruikt worden, waardoor je de meest erogene zones van je partner kunt verkennen. Met glijmiddelsmaakjes als sinaasappel, aardbei en perzik zal de huid van je geliefde heerlijk smaken terwijl je plaagt, kust en knabbelt.

Zoals andere seks glijmiddelen zijn onze glijmiddelen met smaakjes gemaakt van verschillende materialen, waaronder makkelijk te verwijderen glijmiddel op waterbasis en super glad siliconen glijmiddel. Veilig om te gebruiken met condooms voor na de orale seks, zijn glijmiddelen met een smaakje niet alleen heerlijk, maar ook divers.

Voor orale seks die nog lekkerder is, voegen onze glijmiddelen met smaakje zeker opwinding en variatie toe aan je seksleven.