Garantie

Bij sexshop erovibes.be heeft u een garantie voor het product tegen defecten tot aan 2 jaar na de originele aankoopdatum. Als het product defect is, stuur het product dat simpelweg in zijn originele verpakking naar ons terug. Na ontvangst van het product, zullen wij jou een vervangend product opsturen. Houd in gedachten dat wanneer wij een vervangend product opsturen, wij het defecte product in zijn originele verpakking met originele bon moeten hebben ontvangen. Wij zullen het defecte product tot aan 2 jaar na de afleverdatum vervangen.

Boeken en spelletjes zijn niet in te ruilen, maar zij hebben een garantie van 30 dagen tegen defecten. Poppen hebben ook een 30 dagen garantie tegen defecten en zijn niet om te ruilen. Onze garantie biedt niet de bescherming voor producten die niet juist zijn onderhouden. Als wij hetzelfde product niet op voorraad hebben, hebben wij het recht om u een gelijkwaardig product van gelijke waarde op te sturen.

Terugsturen van kleding (Lingerie, Kousen, etc.)
Lingerie/kleding mag binnen 15 dagen worden omgeruild. In verband met hygiëne regelgeving kunnen wij alleen kleding accepteren wat niet gedragen is nog in zijn originele verpakking zit, voorzien van labels.

PROCEDURE VOOR HET TERUGZENDEN/OMRUILEN VAN PRODUCTEN:

- Bekijk eerst of het valt onder ons garantie/teruggave beleid.
- Was het item goed (wanneer het geopend is geweest), droog het item en plaats het in een DOORZICHTIGE plastic tas.
- Stop het product terug in de originele verpakking.
- Gebruik a.u.b. onze gratis terugzend labels

Je moet bovenstaande stappen volgen wanneer je iets terug wilt sturen. Verzonden items niet voorzien van het benodigde formulier of losse items (uit de doos en niet in een doorzichtige plastic tas) zullen niet in behandeling worden genomen en onmiddellijk worden weggegooid. Als je vragen hebt, neem dan alstublieft contact met ons op. 

garantie