Orgasme Ballen

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

25-36 van 65

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

25-36 van 65

Orgasme Ballen

Ze komen oorspronkelijk uit Azië waar ze honderden jaren geleden verschenen en sindsdien zijn Ben Wa ballen geliefd bij vrouwen van over de hele wereld. Ook al hebben Ben Wa ballen zich ontwikkeld, toch is het basisprincipe hetzelfde gebleven.

Je hoeft de ballen alleen maar in te brengen in je vagina en je pubococcygeus spier, die zich samentrekt tijdens het orgasme, aan te spannen. Kegeloefeningen zijn een van de meest effectieve manieren om deze spier te versterken en Ben Wa ballen zijn het perfecte hulpmiddel daarvoor.

Ben Wa ballen verhogen het sensuele genot van een vrouw niet alleen tijdens het gebruiken van de ballen en tijdens de seks, maar ze verbeteren ook de controle over de blaas en herstellen de spieren in de vagina na een bevalling. Gebruik ze tijdens je dagelijkse bezigheden, zoals tijdens het boodschappen doen, of huishoudelijk werk of samen met een partner voor nog meer genot tijdens de seks.

Erovibes biedt verschillende formaten en stijlen aan: van de traditionele glazen balletjes ter grootte van een knikker tot grotere ballen met een klein kraaltje erin voor extra stimulans. Ook bieden wij partner vriendelijke ballen met vibratiefunctie. Veilig, effectief en leuk om te gebruiken. Ben Wa ballen voelen goed en zijn ook nog eens goed voor je.