Glazen Dildo's

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-12 van 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-12 van 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Glazen Dildо’ѕ

Glazen dildo’s zijn gemaakt van hoge kwaliteit en schadebestendig glas. Het voelt goed aan en is makkelijk schoon te maken! Dit duurzame seksspeeltje is gemaakt om langdurig gebruikt te kunnen worden en kan zonder moeite worden onderhouden voor eindeloos seksueel plezier. Glazen dildo’s zijn veilig voor het lichaam en allergievrij voor zelfs de meest gevoelige huid. Als je weet dat je allergisch bent voor sommige materialen van seksspeeltjes, verklein dan de kans op irritatie met een luxe glazen dildo!

Glas is één van de weinige materialen van seksspeeltjes die daadwerkelijk veilig is voor het lichaam en voor vrouwen met een gevoelige huid. Haal voordeel uit een solide, sterke stimulator voor interne stimulatie zonder dat u risico loopt op ongemakken of irritatie door het aanschaffen van een veelzijdig glazen seksspeeltje voor intiem persoonlijk en seksueel plezier.

Wist u dat u glazen speeltjes kunt gebruiken voor temperatuur spelletjes? In tegenstelling tot vele andere materialen van seksspeeltjes, zijn glazen dildo’s waterbestendig en kunnen deze een temperatuur vasthouden voor kinky seksuele ervaringen die je nergens anders kunt krijgen! Verwarm deze glazen penis onder warm water of koel het af onder koud water om de erotische sexy masturbatie-ervaring te vinden waar je zo naar op zoek bent.

Glazen dildo’s zijn super om te gebruiken met je partner omdat deze multifunctioneel zijn en makkelijk schoon te maken zijn voor veilig seksueel plezier. Daarbij komt nog dat de opwindende vorm en oppervlakte, dit seksspeeltje perfect maakt voor vaginale, G-spot en anale stimulatie! Uw partner kan dit glazen speeltje zelfs gebruiken voor een bevredigende prostaat massage voor een krachtiger mannelijk orgasme. Verhoog je plezier tijdens masturberen, voorspel en seks met een glazen seksspeeltje!

Glazen seksspeeltjes zijn zonder twijfel prachtig, wat ze ideaal maakt voor vrouwen die houden van stijlvolle producten en seksspeeltjes die je in principe niet eens hoeft te verbergen! Met een groot aanbod van verschillende vormen, stijlen, groottes en oppervlakten, zullen deze glazen speeltjes ook zo thuis kunnen horen in je interieur als een kunstwerk. De kinky oppervlakten van deze glazen dildo’s, verhogen de interne stimulatie zodat je een nog beter orgasme krijgt.

Met vormen die ontworpen zijn om de stimulatie van de vaginale zijdes en G-spot te verhogen, zijn deze stevige seksspeeltjes perfect voor G-spot orgasmes en spuitende orgasmes tijdens vrouwelijke masturbatie. Niks kan op tegen de kwaliteit van een glazen dildo en niets kan je beter voorzien van een extreme interne massage! Deze glazen dildo’s voor vrouwen zullen je seksuele behoeftes bevredigen en zullen je keer op keer laten klaarkomen!