Zwepen

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-12 van 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-12 van 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Zwepen

Als het aankomt op plezier tijdens BDSM, kan iedereen wel een handje gebruiken, of beter gezegd, iets in hun hand. Met een groot aanbod aan klapzwepen en zweepjes en waar je uit kunt kiezen, maar Erovibes het makkelijker om zo je Sub te laten doen wat jij wilt en jij hiervan geniet!

Onze klapzwepen zijn gemaakt van sterk maar flexibel leer die zorgt voor een bevredigende pets. Voor variëren, probeer één die voorzien is van bond of één met en een gladde en een ribbelig oppervlak. Als je iets kleiners wilt maar geen mindere prikkelingen wilt, ga dan op zoek naar een zweepje die er net zo sexy uitziet als dat deze voelt.

Zweepjes geven een spannende pets met een extra “whoosh” die je hoort net voordat deze contact maakt. Plaag je partner met kleine net missende zweepslaagjes voordat je eindelijk contact maakt. Het is nog beter wanneer zij geblinddoekt is!

Natuurlijk kan een lekkere kietel net zo lekker zijn. Met ticklers in de vorm van een veren duster, kan je eindelijk je sexy hulpmeisje fantasie uit laten komen. Of probeer een combinatie van een tickler en zweep voor dubbel plezier!