Bondage

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-10 van 296

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. S&M Satijnen Blinddoek Zwart
  € 8,90

  Inclusief dubbelgelaagde blinddoek, dubbelzijdige... Meer Informatie
 2. S&M Silky Rope Kit
  € 15,90

  Twee lengtes zijdeachtig touw in Japans bondage... Meer Informatie
 3. Lelo Etherea Zijden Boeien Zwart
  € 54,80

  De Lelo Etherea Zijden Boeien Zwart bieden meer mogelijkheden aan avontuurlijke koppels... Meer Informatie
 4. S&M Silky Sash Restraints
  € 17,90

  Twee luxe zijdeachtige linten. Elk lint is 122 cm lang en 10... Meer Informatie
 5. Sportsheets Under the Bed Restraint System
  € 80,90

  Tover met deze bondage set jullie bed om in een waar... Meer Informatie
 6. Lelo Tantra Plaagveer Zwart
  € 28,90

  De Lelo Tantra Plaagveer Zwart is een perfecte manier om te prikkelen en te plagen... Meer Informatie
 7. Lelo Sensua Suède Zweep Zwart
  € 44,80

  Met Lelo's Sensua Suède Zweep kunt u een meer gedurfde aanpak ontdekken op het gebied van intimiteit. Gemaakt van soepel suède, kunt u de zweep gebruiken om u... Meer Informatie
 8. Tepelklemmen Ketting
  € 12,90

  Tepelklem met stalen ketting. Met behulp van een draaiknop... Meer Informatie
 9. Fifty Shades of Grey Adjustable Nipple Clamps
  € 16,90

  Zwelg in het tussengebied van plezier en pijn wanneer je... Meer Informatie
 10. Bijoux Indiscrets Shhh Blinddoek
  € 14,90

  Masker. Bedek je ogen en laat je vurigste fantasieën de loop... Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-10 van 296

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Bondage - Bestel nu jouw favoriete Bondage producten online

Bоndаgе speelt dezelfde rol in seks zoals extreme sporten dit doen bij atletische sporten. Ze gaan verder dan het normale en verleggen grenzen die verder gaan dan de comfort zone van de algemene gemeenschap. Beiden zijn gebaseerd op het hebben van een adrenaline rush omdat ze het gevoel hebben dat ze een risico lopen en omdat ze ongewoon bezig zijn. En er wordt naar beiden gekeken alsof ze net een beetje te wild zijn of te gevaarlijk zijn voor “normale” mensen maar waarvan veel van die mensen wensen dat ze eigenlijk een beetje wilder waren zodat ze ook mee kunnen doen.

Probeer alleen Bondage met Iemand Die je Goed Kent!!
Bondage betekent dat één deelnemer de gehele controle overlaat aan de ander. De controle is meestal lichamelijk. Hier komt vaak touw of handboeien bij kijken maar kan ook mentale elementen bevatten zoals domineren en submissie. Is het logisch dat je de gehele controle aan iemand anders overlaat die je niet kent? Of zelfs aan een kennis? Natuurlijk niet! Sta alleen toe om vastgebonden te worden door iemand die je kan vertrouwen! Met dat gezegd te hebben, ken ik mensen waarbij het alarm afgaat puur bij het idee van het in handen geven van de controle aan een ander persoon die ze niet kennen. Als je echter denkt dat dit echt een must is, moet je toch minimaal iemand die je kent en vertrouwt aanwezig laten zijn bij je bondage avontuur om je zo veilig te houden.

Communiceer met Je Partner
Communicatie betekend luisteren en praten! Luister vooral goed wanneer je dominante rol aanneemt en gebruik zowel je ogen als je oren om te luisteren. Let goed op tekenen van plezier en genieten en kijk uit voor tekenen van ongenoegen of discomfort. Stop zodra je partner het niet meer leuk vindt. Als je de onderdanige rol aanneemt, zorg er dan wel voor dat je jouw partner verteld wanneer je iets niet leuk vindt, en zet hier kracht bij indien nodig! Voel je niet verplicht om iets te doen wanneer je hier niet van geniet. Communiceer vooraf over elke limiet die je wil stellen als dit mogelijk is zodat je partner dit weet en hier verder mee kan. Als je een rollenspel betrekt bij bondage, zorg dan voor een “safe word ”die je partner kan gebruiken zodat ze kunnen laten merken dat je niet doet alsof.

Laat Je Partner Nooit Met Rust
Er kunnen veel dingen gebeuren bij iemand die vastgebonden is (in geval van brand bijvoorbeeld) en als je dan niet aanwezig bent om je partner te bevrijden, kunnen zij hunzelf ook niet helpen. Gags zijn bekend voor het veroorzaken van ademhalingsproblemen en de touwen of handboeien die iemand vastbinden staan er ook om bekend dat ze een probleem kunnen veroorzaken. Zorg er daarom ook voor dat je partner nooit alleen is wanneer zij/hij vastgebonden is!