Doorgaan naar inhoud
✓ Discrete levering 24/48u     ✓ Gratis verzending vanaf €45
Wat zijn de beste Seks Apps?

Wat zijn de beste Seks Apps?

Sensuele software is nu zo alomtegenwoordig als de gsm’s waarop ze gedownload worden, met erotische apps op de voorgrond van de technologische seks sector.

Toch zal je in je zoektocht naar waardige seks applicaties duizenden aanbiedingen beneden peil terugvinden – van de slappe en preutse tot de vuile en onzedelijke. Wetende dat je jouw vrije tijd zo veel waardeert als wij jou waarderen, zijn we bij Erovibes op zoek gegaan naar de top 5 seks en relatie apps voor jou.

SexRoulette

Wat het doet:

Bied sexy, pittige spelletjes zoals “Waarheid, Durven of Doen” en “Draai aan het Rad” om de nacht pikanter te maken.

Hoe het werkt:

Een perfecte app om het voorspel te starten of nieuwe ideeën in de slaapkamer toe te voegen. Het laat niet veel over aan de verbeelding. Het zal je doen smeken om je partner en ondertussen je ook laten lachen bij het uitproberen van nieuwe dingen. Het is ook aangepast voor alle koppels (homo, lesbienne, hetero).

Sexroulette voor Android

Sexroulette voor IOS

69 Places

Wat het doet:

Moedigt je aan om seks buiten de slaapkamer uit te proberen.

Hoe het werkt:

Groepeert spannende sekslocaties in categorieën zoals “buiten”, “sportlocaties” en zelfs “transport” de app geeft 99 verborgen plaatsen als suggestie om seks te hebben, waarbij je jouw prestaties kan afvinken. Als je “bouwplaats” en “familiefeest” van het lijstje kan schrappen, verdien je zeker ons respect.

69 Places voor Android

69 Places voor IOS

Kindu

Wat het doet:

Helpt je om romantisch in contact te blijven me je partner door je communicatie te verbeteren.

Hoe het werkt:

Ontworpen voor jou en je zielsverwant. De missie van Kindu is om de intimiteit te verbeteren, nieuwe dingen om te doen moet je partner te leren en je diepste verlangens te ontdekken. Het geeft ideeën zoals rollenspel als politieker en stagiaire aan en je partner verrassen in de douche door zijn/haar lichaam te wassen.

Kindu voor Android

Kindu voor IOS

Semistry

Wat het doet:

Helpt je als individueel om je seksuele reis te begrijpen.

Hoe het werkt:

SEM berekent je Seksuele Ervaring Metriek, een score gebaseerd om je vroegere seksuele ervaringen. Het Semistry dagboek helpt je ook om te visualiseren wat je wilt bij intimiteit door de hoogtes en laagtes van je seksuele reis te bekijken en herontdekken. Dan kan je vergelijken met je geliefde.

Semistry voor Android

Semistry voor IOS

Sex Organizer

Wat het doet:

Bied drukke koppels een unieke manier om hun seksleven te organiseren en nieuwe posities uit te proberen.

Hoe het werkt:

Misschien heb je al gehoord over de seksuitdaging van een maand, of misschien hebben jij en je partner gewoon weinig tijd op vlak van intimiteit. Sex Organizer is een manier om je seksdoelen op te volgen terwijl je uitgedaagd wordt om nieuwe posities te proberen die je perspectief zullen veranderen en je zullen verbazen.

Sex Organizer voor Android

Sex Organizer voor IOS

Onze Conclusie

Dat gezegd zijnde, laten we je nu over aan je eigen toestellen (letterlijk) om de technologie te gebruiken om het web van seksuele mogelijkheden te ontdekken.

Inspiratie nodig? Zoek niet verder!

Vorig artikel Hoeveel Seks Hebben Wij?