Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
☎ 03/302 48 76
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Maak Ik Mijn Sextoys Proper?

Hoe Maak Ik Mijn Sextoys Proper?

Houd je sextoys proper met een sextoys cleaner. Gewoon sproeien en afwassen. Deze cleaners zijn gemaakt om je seksspeeltje te desinfecteren en te ontsmetten en te voorkomen dat het materiaal vervliegt.

Satisfyer

Wanneer een sextoys cleaner kopen?

Je zou kunnen overwegen om dit te kopen als je dure sextoys hebt of als je ze vaak gebruikt. Het schoonmaken van je sextoys met water en zeep zal na verloop problemen veroorzaken. Het gebruik van antibacteriële zeep maakt je seksspeeltje schoon, maar het wordt niet aanbevolen voor de lange levensduur van je seksspeeltje. Het zal uiteindelijk het materiaal beschadigen en ervoor zorgen dat zich lagen schuim vormen.

Bacteriën kunnen gedijen tussen de lagen zeepresten en infecties veroorzaken. Een sextoy reiniger reinigt zonder het materiaal te verslechteren. Zacht maar toch effectief. Het enige sextoy dat geen speciale reiniging nodig heeft, is een glazen sextoy, omdat glazen seksspeeltjes niet-poreus zijn en bacteriën niet kunnen gedijen op het oppervlak, terwijl glazen sextoys alleen moeten worden afgespoeld onder heet water.

Vorig artikel Hoe Gebruik Je Dirty Talk Tijdens Seks?