Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
☎ 03/302 48 76
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Verleidingstips Voor Verlegen Vrouwen

Verleidingstips Voor Verlegen Vrouwen

Bent u aangetrokken door een man maar u durft hem niet te benaderen? Verleiden is uw ding niet? Gebruik uw charmes om de man van uw dromen te krijgen.

Satisfyer

Gebruik subtiele make-up

Breng jouw positieve eigenschappen naar voren: uw lange wimpers, uw komische jukbeenderen, je sensuele mond. Onderzoek heeft aangetoond dat geschminkte vrouwen worden waargenomen als aantrekkelijker, betrouwbaarder en gezonder dan de natuurlijke vrouwen.  

Geef hem complimentjes

Is hij de kapitein van zijn voetbalteam? Kreeg hij een promotie op het werk? Hang aan zijn lippen en smijt met die complimenten "Whoa, te goed!" of "Indrukwekkend"

Vraag hem om hulp

Is hij een genie in Excel? Vraag hem formules voor uw volgende job op het informatica programma. Geef hem de mogelijkheid om "de man van de situatie" te worden en voor u te zorgen. U zal hem gelukkig maken.

Raak hem ‘per ongeluk’ aan

“Oeps, sorry!” en dan plots een grote glimlach.

Versnel zijn hartslag

Een activiteit die de hartslag verhoogt beïnvloedt de manier waarop we een persoon waarnemen. Dit is de reden waarom een ontmoeting in pretparken meer kans op slagen heeft. Met hoogtevrees, angst en stress duikt er een bepaalde verwarring op waardoor het meer intense emoties zal teweegbrengen. 

Barst van het lachen

De manier waarop we lachen beïnvloedt hoe onze omgeving ons waarneemt. Twee wetenschappers, Bachorowski en Owren, wilden weten welke soort lach het meest gewaardeerd wordt. Resultaat? Lachen zonder filter en een onstuimige hilariteit hebben de meeste macht. Haal dus dat discreet handje van je mond en ga er helemaal voor.

Toon uw enthousiasme

Je bent fascinerend als je spreekt over onderwerpen die aan uw hart liggen. Maar lees ook de volgende tip

Houd je mond!

Vrouwen die weten hoe je een man voor een lange tijd kan houden hebben een onfeilbaar wapen: ze kunnen zwijgen. Ze delen niet alles wat er door hun hoofd gaat en ze hoeven niet te worden overtuigd dat hun ideeën goed zijn. Denk aan het cliché van de 'femme fatale': haar stilte laat anderen fantaseren.

Laat hem verlangen

Voel je tijdens jullie eerste afspraak een zeer sterke wederzijdse aantrekkingskracht? Laat je verlangen en speel met de tijd. Verdwijn op het juiste moment, voordat je te veel zegt of toont.

Vorig artikel 1 op 3 Vrouwen Gaat Vreemd En Het Is Hun Partner Zijn Schuld
Volgend artikel 5 Goede Redenen Om Vaker Te Lachen