Sla over
❤ Ontdek Onze Lentedeals ❤
❤ Ontdek Onze Lentedeals ❤
Liefdeshoroscoop November 2020

Liefdeshoroscoop November 2020

Ram

“Compromissen sluiten” hoor je niet graag, maar je zal het moeten doen als Mercurius zich terugtrekt in het teken Weegschaal op 3 november. Probeer om een gulden middenweg te vinden in plaats van je lichaam te gebruiken om jouw zin te krijgen. Op de negende komt Ceres in vissen binnen, waardoor je emotionele intimiteit met je geliefde of jezelf kan verkennen.

Passie wordt nog meer intiem als Mercurius op 10 november Schorpioen binnenkomt, waardoor er veel chemie en seksuele spanning gecreëerd wordt. Neem het ervan, Ram! Als je aangetrokken bent tot iemand, ga er dan voor als Mars zich terugtrekt in je teken op de dertiende. Het kan een spannende romance worden.

De meest sexy dag voor jou is als de maan in Schorpioen staat op 14 november, wat het de perfecte dag maakt om in je seksuele kracht te geloven.

De eenentwintigste heeft extra energie als Venus in Schorpioen binnenkomt en de zon in Boogschutter binnenkomt. Je kan klaar zijn om je flirt naar het volgende niveau te tillen, maar dat zou niet wijs zijn. Doe het rustig aan (ook niet je favoriete woorden). In plaats van je naar je bed te haasten, gebruik je de maanverduistering in Tweelingen op 30 november om een dagje voor jezelf te nemen en te focussen op je eigen plezier.

Stier

Als je je seksuele frustratie wil uitwerken, kan je droge periode stoppen als Mercurius zich terugtrekt in Weegschaal, waardoor er een atmosfeer voor romantiek hangt op 3 november. Het is een goed moment om berichtjes te sturen, datingapps te downloaden of jezelf wat plezier te geven. Vertrouw je intuïtie als Ceres in Vissen komt op de negende. Het kan tot een sexy verrassing leiden.

Hoewel je seksleven soepel loopt, geloof je best niet alles wat je huidige flirt je vertelt als Mercurius Schorpioen binnengaat op 10 november. Ze kunnen geheimen hebben die ze niet in bed brengen. Wees voorzichtig.

De spanning begint te minderen als Mars zich terugtrekt in Ram op de dertiende, waardoor je seksuele drang en uithoudingsvermogen verhoogd. Als je nog steeds twijfelt over je geliefde, praat je best erover met je partner als de nieuwe maan in Schorpioen staat op 14 november. Het kan erg ontnuchterend zijn.

Je zit in de zevende hemel als Venus Schorpioen binnenkomt en de zon Boogschutter binnenkomt op de eenentwintigste. Je voelt en ziet er goed uit, Stier! Toon dat met enkele verleidelijke thirst traps. Trakteer jezelf op een erg sexy datenight als de maanverduistering in Tweelingen staat op 30 November. Zelfs relaties op afstand kunnen heet zijn!

Tweelingen

Alle ogen zijn op jou gericht, Tweelingen. Jouw seksuele aantrekkingskracht vergroot als Mercurius zich terugtrekt in Weegschaal op 3 november. Maak je klaar voor likes, flirterige sms’en, en knapperds in je DM’s. Als een vriend je probeert te koppelen als Ceres bij Vissen binnenkomt op de negende, laat hen dan doen! Er kunnen vonken ontstaan en cuffing season komt eraan.

Seksuele spanning kan erg rommelig worden als Mercurius bij Schorpioen binnenkomt op 10 november. Ben je eerlijk tegenober je huidige vlam, of vertel je hen gewoon wat ze willen horen? Gelukkig word je seksuele drang terug groter als Mars zich terugtrekt in Ram op de dertiende, waardoor het een goede dag wordt om fysiek contact te hebben.

Neem een rustig nachtje voor jezelf als de nieuwe maan in Schorpioen staat op 14 November. Je hebt de rust nodig omdat er verrassingen op je wachten als Venus bij Schorpioen binnenkomt en de zon bij Boogschutter binnenkomt op de eenentwintigste. Enkele grote veranderingen kunnen voor een sensuele en verleidelijke nacht zorgen. Maar je zal je het meest sexy voelen als de halfschaduw maanverduistering in je teken staat op 30 november. Gebruik je scherpe humor als voorspel.

Kreeft

Je bent altijd al een people pleaser geweest, Kreeft. In de slaapkamer geef je veel meer dan je krijgt. Maar als Mercurius zich terugtrekt in Weegschaal op 3 november, is het tijd om een standpunt in te nemen en vragen naar gelijkheid op vlak van plezier. Je verdient het om ook klaar te komen. Blijf focussen op je plezier als Ceres bij Vissen binnenkomt op de negende. Zijn er fantasieën die je wil verkennen?

Blijf ruimdenkend als Mercurius bij Schorpioen op 10 november binnenkomt. Jouw intiem gesprek kan tot enkele diepe conversaties leiden die je perspectief veranderen en je zelfs opwinden. Blij thuis als Mars zich terugtrekt in Ram op de dertiende. Je lichaam wil wel, maar je bent emotioneel klaar voor intimiteit op dit moment.

In plaats daarvan, wacht je op de nieuwe maan in het verleidelijke 14 november, als je je het meest sexy voelt. Je voelt je fysiek en emotioneel goed en je bent klaar voor een beetje liefde.

Deze goede vibes blijven duren op de eenentwintigste, als Venus in Schorpioen staat en de zon in Boogschutter. Je voelt je aantrekkelijk en krachtig. Communiceer al je ondeugende fantasieën als de maanverduistering in Tweelingen staat op 30 november. Je krijgt misschien een zondige traktatie.

Leeuw

Het weer wordt kouder, maar je ziet er nog steeds heet uit dankzij het feit dat Mercurius zich terugtrekt in Weegschaal op 3 november. Dit geeft je een extra boost van charme en flirtvaardigheden om iedereen direct van zijn sokken te blazen. Kies wijs want romantiek kan erg serieus worden als Ceres bij Vissen binnenkomt op de negende. Een flirt kan dan een echte relatie worden. Mercurius die bij Schorpioen binnenkomt op 10 november zal je op de rem doen staan en je eraan laten herinneren dat je moet vertragen voor je begint te zweven.

Je seks drive komt terug met nieuwe passie als Mars zich terugtrekt in Ram op de dertiende. Jammer genoeg kan je je seksueel gefrustreerd voelen als andere verplichtingen je wegleiden van plezier. Dat kan wel goed zijn omdat de nieuwe maan in Schorpioen op 14 november je tot diepe conversaties kan brengen. Zal je nieuwe vlam te snel opbranden?

Je meest sexy dag is de eenentwintigste, als Venus bij Schorpioen binnenkomt en de zon binnenkomt bij Boogschutter, waardoor er een krachtige energie van lust, verkenning en transformatie gecreëerd wordt. Het is een fantastische dag om je kans te wagen!

Hou je hoofd koel bij de maanverduistering in Tweelingen om 30 November. Te veel zeggen zal enkel voor problemen zorgen. Blijf kalm, Leeuw.

Maagd

Als je een crush hebt op iemand, laat het hen weten! Mercurius trekt zich eindelijk terug in Weegschaal op 3 november, waardoor de perfecte kans gecreëerd wordt om mensen te verleiden met je grappen. Als je dapper bent, zal je een plezierige dag beleven als Ceres bij Vissen binnenkomt op de negende. Dromen komen echt uit, vooral de ondeugende.

Liefde blijft heet, zelfs op de koudste nachten als Mercurius bij Schorpioen binnenkomt op 10 november. Zo lang je eerlijk bent tegen je geliefde over wat je wilt, zou het goed moeten verlopen. Spreek je noden uit als Mars zich terugtrekt in Ram op de dertiende. Geef je noden niet op voor een ongemakkelijk gesprek.

Op 14 November zet je best je noden op de eerste plaats als de nieuwe maan in Schorpioen staat, zelfs als dat betekent dat je sexy plannen moet annuleren om te werken en een dagje voor jezelf te nemen. Gelukkig krijg je de mogelijkheid om terug je geluk te testen als Venus bij Schorpioen binnenkomt en de zon bij Boogschutter binnenkomt op de eenentwintigste, waardoor er een krachtige energie gecreëerd wordt die je aantrekkelijk doet voelen. Houd dat vertrouwen als de maanverduistering in Tweelingen staat op 30 november. Je flirtvaardigheden zullen op punt staan.

Weegschaal

Wow Weegschaal! Jouw seksleven krijgt een grote boost dankzij Mercurius die zich terugtrekt in jouw teken op 3 november. Vrij van de achteruitgang, ben je extra charmant, flirterig en klaar om te gaan. Ga ervoor! Deze seksuele hoogte duurt wel niet lang. Ceres komt dromerige Vissen binnen op de negende waardoor je drang naar seks verminderd wordt. Wordt niet te veel ontmoedigd. Het komt terug.

Als je je afstandelijk voelt tegenover je geliefde, probeer ze dan terug te winnen op 10 november, als Mercurius bij Schorpioen binnenkomt, door te focussen op wat hen goed doet voelen. Ze zullen graag iets goeds terugdoen als Mars zich terugtrekt in Ram op de dertiende.

Blijf bij de feiten als de nieuwe maan in Schorpioen staat op 14 november. Maak geen beloftes die je niet zal nakomen. Ze zullen je later achtervolgen. De meest sexy dag van de maand is de eenentwintigste, als Venus bij Schorpioen binnenkomt en de zon bij Boogschutter binnenkomt. Je ziet er heet uit en bent klaar om ervoor te gaan met iemand die je lichaam en geest aanbidt. Tegen de tijd dat de maanverduistering in Tweelingen staat op 30 november, zal je je net zo voelen als aan het begin van de maand: gewild en klaar voor de liefde.

Schorpioen

November begint met een golf van besluiteloosheid als Mercurius zich terugtrekt in Weegschaal op de derde. Moet je naar links of naar rechts swipen? Die booty call accepteren? Thuisblijven? Te veel keuzes! Als je niet kan beslissen, wacht tot Ceres binnenkomt bij Vissen op 9 November. Jouw intuïtie zal sterker zijn, waardoor je weet wat je echt nodig hebt.

Gelukkig zal je beter beslissingen kunnen nemen als Mercurius bij jouw teken binnenkomt voor de tweede keer dit jaar op de tiende. Invasieve vragen stellen aan potentiële geliefden maakt je seksleven niet beter. Chill, Schorpioen. Probeer om meer flexibel te zijn als Mars zich terugtrekt in Ram op 13 November. Het zal je in en uit de slaapkamer helpen.

Je zal je volledige verleidelijke kracht voelen als de nieuwe maan in je teken staat op de veertiende, waardoor het gemakkelijk voor je wordt om iemand onder jouw betovering te brengen. Je seksdrang neemt alleen maar toe als Venus in je teken staat en de zon bij Boogschutter binnenkomt op 21 november. Het is koud buiten, maar jij staat in vuur en vlam. Breng je kinky kant naar buiten tijdens het spel.

Tegen dat de maanverduistering in Tweelingen staat op de dertigste, behandel je flirten terug als een ondervragen. Chill.

Boogschutter

November start met een zwoele noot aangezien Mercurius zich terugtrekt in Weegschaal op 3 november, waardoor seksuele energie met romantiek gemengd wordt. Je bent nooit een knuffelaar geweest of iemand die zoete woordjes influistert, maar je maakt nu graag een uitzondering. Seks wordt intiemer als Ceres bij Vissen binnenkomt op de negende. Vrijen wordt krachtig met een emotionele connectie.

Doe het rustig aan als Mercurius bij Schorpioen binnenkomt op 10 november. Je seksuele drang is misschien lager dan normaal, en je kan meer geïnteresseerd zijn in rusten dan in het beantwoorden van flirterige berichtjes. Neem een pauze als je er een nodig hebt, Boogschutter. Gelukkig komt je sex drive terug als Mars zich terugtrekt in vurige Ram op de dertiende, waardoor je klaar bent voor actie. Vrijen wordt sensueel als de nieuwe maan in Schorpioen staat op 14 november, waardoor de avond intens wordt.

Je zal je het meest sexy voelen als de zon in je teken staat en Venus in schorpioen staat op de eenentwintigste. Je bent klaar voor actie en je staat open voor meer kinky activiteiten. Leuk!

Toch kan de halfschaduw maanverduistering in Tweelingen op 30 november voor wat problemen zorgen in je huidige liefdesrelatie. Bespreek deze problemen eerst zodat de goede sfeer niet verbrod wordt.

Steenbok

Tijd om te flirten, Steenbok! Als Mercurius zich terugtrekt in Weegschaal op 3 november, ben je klaar om te daten. Als je iemand leuk ziet, vraag dan hun nummer! Zorg er alleen voor dat je 1,5 meter afstand neemt als je dat doet. Ceres die binnenkomt bij Vissen op de negende kan leiden tot magie in de slaapkamer, waardoor een koude nacht opgewarmd zal worden.

Jouw romantische fantasieën worden nog heter en kinkier als Mercurius bij Schorpioen binnenkomt op 10 november. Ga ervoor, Steenbok. Ze kunnen misschien ook van het taboe houden. Jouw uithoudingsvermogen verhoogd als Mars zich terugtrekt in Ram op de dertiende, waardoor je de hele nacht kan doorgaan. Hou je energie voor 14 november, als de nieuwe maan in Schorpioen staat, kan je voor een intense nacht vol passie gaan.

De meest sexy dag voor jou is de eenentwintigste, als Venus bij Schorpioen binnenkomt en de zon bij Boogschutter binnenkomt, waardoor er een levendige en intense energie gecreëerd wordt. Vrijen en flirten zal gewaagd en vol passie zijn waardoor er een diepere verbinding met je partner gecreëerd wordt.

Neem wel een stapje terug als de maanverduistering in Tweelingen staat op 30 november. Je wil niet iets goeds verpesten door te snel te gaan. Doe het dan rustig aan.

Waterman

Je voelt je goed en ziet er schitterend uit, Waterman. Jouw unieke charme verleid iedereen die je tegenkomt als Mercurius zich terugtrekt in Weegschaal op 3 november. Ga voor wat je wil. Maar de dingen vertragen wel als Ceres binnenkomt bij Vissen op de negende, waardoor er een intieme omgeving gecreëerd wordt. Als je plezier wil, moet je een beetje kwetsbaar zijn.

Word sensueel met je lichaam als Mercurius bij Schorpioen binnenkomt op 10 november. Je hebt je eigen flirtmethodes, maar als je echt de deal wil sluiten, moet je je lichaam laten praten. De meest sexy dag zal de dertiende zijn, als Mars zich terugtrekt in Ram, waardoor je seks drive een extra boost krijgt.

Op 14 november neem je best een pauze van al die liefde als de nieuwe maan in Schorpioen staat om te zien hoe je je voelt. Wat verlang je van een seksuele partner? Krijg je wat je nodig hebt? Ga verder op wat je lichaam en geest nodig hebben als Venus bij Schorpioen binnenkomt en de zon bij Boogschutter binnenkomt op de eenentwintigste. De antwoorden kunnen je echt verrassen.

Ten slotte creëer je best emotionele grenzen als de maanverduistering in Tweelingen staat op 30 november. Je wil niet te snel gaan.

Vissen

Je seksuele drang gaat alle kanten uit deze maand, Vissen. Het ene moment ben je klaar om ervoor te gaan en het andere moment wil je liever slapen. Steek de schuld van je besluiteloosheid op Mercurius die zich terugtrekt in Weegschaal op 3 november. Pauzeer tot je het hebt gevonden. Gelukkig komt Ceres bij jouw teken binnen op de negende, wat je helpt om te beslissen wat je wil in je seksleven. Vertrouw op je buikgevoel.

Je zal je heetste nacht beleven als Mercurius bij Schorpioen binnenkomt op 10 november, waardoor je een verleidelijk wezen wordt die klaar is om ervoor te gaan. Deze zwoele vibes groeien alleen maar als Mars zich terugtrekt in Ram op de dertiende, wat je seks drive en aantrekking nog verhoogd. Laat iemand je verleiden. Als je een crush hebt op iemand, kan het verliefdheid worden als de nieuwe maan in Schorpioen staat op 14 november. De seksuele chemie kan intens zijn.

Laat deze passie je niet consumeren als Venus bij Schorpioen binnenkomt en de zon bij Boogschutter binnenkomt op de eenentwintigste. Als je te snel te heet wordt, kan je flirt snel opbranden. Neem je plezier in eigen handen als de maanverduistering in Tweelingen staat op 30 november. Het is tijd om te gaan voor wat je wil.

Vorige artikel Drie Tips Voor Meer Seks Te Hebben
Volgende artikel Wat moet je doen als jij geiler bent dan je partner?