Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
☎ 03/302 48 76
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
7 Dingen Die Je Moet Doen Voor Je Besluit Om Vreemd Te Gaan

7 Dingen Die Je Moet Doen Voor Je Besluit Om Vreemd Te Gaan

Mensen gaan vreemd. Het gebeurt. Het gebeurt met slechte relaties, het gebeurt met goede relaties en het gebeurt met de “mwoah” relaties. Als het gebeurt met de slechte relaties of zelfs met de “mwoah” relaties kan het misschien het beste zijn om de relatie stop te zetten. Maar wanneer jij een relatie hebt waar jij je goed bij voelt en wanneer dit een relatie is die je voort wilt zetten, dan zijn er hier enkele dingen die je kunt doen in plaats van vreemdgaan.

Satisfyer

Goed praten met je partner

Misschien is het tijd om super eerlijk te zijn tegenover je partner over de dingen die je over vreemdgaan na laten denken. Misschien zijn het deze problemen die opgelost moeten worden zodat jullie weer goed verder kunnen gaan. (Of soms heb je een relatie waarin jij je enorm gelukkig voelt maar wil je gewoon seksueel met een ander samen zijn; en misschien staat je partner daarvoor open. Je weet het nooit tenzij je het vraagt en dan kan je misschien wel krijgen wat je zoekt. Wanneer je partner er niet voor open staat, is het misschien tijd om je prioriteiten op een rijtje te zetten of om opnieuw over de relatie na te denken.)

Relatietherapie

Als je een bemiddelaar nodig hebt die ervoor kan zorgen dat je goed kan praten met je partner, dan kan een relatietherapeut helpen. Als jullie er beiden klaar voor zijn en voor de relatie willen vechten maar wanneer jullie niet weten hoe jullie bepaalde problemen op moet lossen (zelfs de normale communicatieproblemen!), dan kan therapie de oplossing zijn. Je moet wel onthouden dat het effect van de therapie direct verbonden is met hoe gemotiveerd jij en je partner zijn om het op te lossen – dus wacht niet te lang, los het nu op voordat het uit de hand loopt.

Besteed extra aandacht aan de romantiek

Misschien is hetgeen wat jullie missen juist dat nieuwe gevoel van romantiek tussen jullie twee. Als dit het geval is kan het helpen om te investeren in het vernieuwen van jullie seksleven. Jij en je partner moeten heel open met elkaar praten over waar jullie naar zoeken en openstaan om nieuwe “sexy” dingen te proberen samen. Het mysterieuze, intrigerende en het nieuwe waar je naar zoekt in het vreemdgaan, kan misschien juist hierin gevonden worden in jullie relatie.

Omring jezelf met steun

Ga om met mensen die van jullie houden en jullie steunen als een stel. Spendeer enorm veel tijd met alle mensen in jullie leven die om jullie geven en jullie constant laten herinneren hoe geweldig het leven samen is. Soms is het elkaar zien stralen in sociale omgevingen en het gevoel hebben dat jullie een team zijn het meest behulpzame in de wereld.

Schrijf dingen over je partner op

Spendeer wat tijd om dingen op te schrijven. Bijvoorbeeld alle redenen waarom jij van je partner houdt. Het denken aan alle dingen die hun zo speciaal en geweldig maken en waarom jij voor diegene kiest kan ervoor zorgen dat jij je aandacht gaat richten op je partner en de relatie.

Weet wanneer je moet blijven vechten

Als je nog steeds verliefd bent op je partner en je wilt de relatie laten slagen, dan moet je het alles geven wat je hebt. Dit betekend dat jij je relatie boven alles stelt en je goed bezig moet zijn met een combinatie met alles wat hierboven beschreven is. Als vreemdgaan een dealbreaker is voor één van jullie of voor jullie allebei en jullie nog steeds samen een toekomst willen, moet je nu met beide benen op de grond staan en er vandaag nog aan werken.

Weet wanneer je ermee moet stoppen

Hey, soms liggen problemen dieper dan simpelweg iemand anders seksueel aantrekkelijk vinden en hier vervolgens op reageren. Soms is het tijd om er een punt achter te zetten en dat is echt prima. Je kan alleen verder gaan met iets nieuws en spannends wanneer je loslaat van het oude en saaie. Het beëindigen van een relatie betekend niet noodzakelijk dat je “opgeeft”, en soms moet je deuren sluiten zodat andere deuren voor je opengaan.

Vorig artikel 31% Heeft Al Eens Gewipt Via Tinder
Volgend artikel 6 Goede Redenen Om Te Trouwen In De Winter