Waarom Erovibes?

Erovibes is een betrouwbare Online Erotiekwinkel. Wij zijn al actief sinds 2009 en hebben een Qshops Keurmerk verkregen. De hoofdzetel van Erovibes is gevestigd in Antwerpen.

1250 Afhaalpunten
De verzend partner van Erovibes is Bpost. Over heel België zijn er om en bij de 1250 Bpost afhaalpunten & 150 Bpost 24/7 pakjesautomaten waar u uw bestelling in alle discretie kunt ophalen.

Discrete levering aan huis/kantoor
Wij verzenden al onze pakketten in een blanco kartonnen doos zonder merknaam. U kan er ook op vertrouwen dat Bpost uw bestelling niet zal afgeven bij de buren. Bent u niet thuis bij aflevering, dan zult u een briefje in uw brievenbus vinden met details over hoe u uw pakje kunt afhalen in het dichtstbijzijnde Bpost afhaalpunt.

Snelle Verzending
Erovibes heeft meer dan 3000 producten op stock. Na ontvangst van betaling, zullen wij uw bestelling zo vlug mogelijk verzenden. Maar wij voorzien ook een mogelijkheid om uw bestelling te betalen bij ontvangst. (aan de postbode of in een Bpost afhaalpunt).

De scherpste prijzen
Erovibes verkoopt enkel producten van betrouwbare merken aan de beste prijzen!

Qshops Keurmerk
Erovibes is houder van een Qshops Keurmerk. Alleen de webwinkels die voldoen aan de strenge voorwaarden voor internet verkoop verkrijgen dit Qshops Keurmerk.

Veilig online betalen
U kan uw bestelling veilig en discreet online betalen. Op uw bankafschriften zal u de naam van onze partner “MultiSafePay” terugvinden. Door de jarenlange ervaring en kennis is MultiSafepay al meer dan 12 jaar een betrouwbare partner in online betalingen.


Korting

Graag had ik jullie een korting aangeboden van 10% op gans het aanbod van Erovibes! Kortingscode: GUNTER

waarom erovibes