Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
☎ 03/302 48 76
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Klaarkomen Uitstellen: Hoe Minder Snel Klaarkomen?

Klaarkomen Uitstellen: Hoe Minder Snel Klaarkomen?

Klaar voor een lange nacht? Tips om het langer vol te houden tussen de lakens!

Hé, al gefinisht? Dat overkomt de besten en is helemaal niet iets om je voor te schamen. Het is een veelvoorkomend fenomeen, bij mannen én vrouwen. Maar geen nood, met onze tips ga je langer door en boost je het genot voor jullie beiden.

Wat triggert een snelle finale?

Dat kan variëren van slechte gewoontes zoals roken of te veel drinken, tot psychologische uitdagingen zoals prestatiedruk of een dipje in je stemming. Ook hormonale disbalans en een tikje onzekerheid kunnen een rol spelen.

Er wordt gefluisterd dat dertien minuten het magische getal is voor penetratie, maar laten we eerlijk zijn: drie tot zeven minuten is een stuk realistischer. En vergeet niet, dat is alleen penetratie—voorspel verdient alle tijd van de wereld. Dus, klaar om langer mee te gaan? Hier zijn wat handige aanpakken.

Gebruik hulpmiddelen

Overweeg verdovende cremes of speciale condooms die het hoogtepunt uitstellen. Deze verlagen de gevoeligheid en helpen je langer door te gaan – je partner zal je dankbaar zijn. Een cockring is ook een prima tool; het houdt alles lekker stevig, verlengt het spel en verhoogt het plezier.

Satisfyer

Mindset makeover

Zenuwachtig over je prestaties? Vaak is dat gewoon een gebrek aan ervaring. Neem de tijd om op je gemak te raken met jezelf en je partner. Meer seksuele ervaring helpt niet alleen om het langer vol te houden, maar bouwt ook zelfvertrouwen op. En onthoud: stop met jezelf te vergelijken met anderen. Porno is geen realiteit.

Bouw conditie op

Beter in vorm zijn helpt overal, ook in bed. Regelmatige lichaamsbeweging, zoals een rondje hardlopen of een sessie in de sportschool, kan je stamina aanzienlijk verbeteren. En ja, ook het trainen van je bekkenbodemspieren werkt wonders – niet alleen voor dames. Meer controle tijdens het vrijen, wie wil dat nou niet?

Vertragingstechnieken

Probeer mentale of fysieke afleidingsmanoeuvres. 'Edging' bijvoorbeeld, waar je je hoogtepunt net niet bereikt, bouwt niet alleen uithoudingsvermogen op, maar maakt je climax ook explosiever. Let wel, je moet het plezier niet verliezen tijdens het proces.

Easy does it

Rustig aan doen is het devies; minder diepe en tragere stoten helpen het hoogtepunt uit te stellen en verlengen het genot.

Adem in, adem uit

Controleer je ademhaling. Diepe, trage ademhalingen helpen de opwinding in bedwang te houden. Neem ook pauzes tijdens de daad om even bij te komen, en wissel af met wat orale actie of handwerk.

Wist je dit?

- Wereldwijd duurt een mannelijk hoogtepunt gemiddeld 5,4 minuten.

- Bekkenbodemspieren trainen is ook voor mannen top; het verbetert de timing van de ejaculatie en de erectiekwaliteit.

- De Kama Sutra, een oude seksuele handleiding uit India, staat vol met technieken die al eeuwen meegaan.

Dus, klaar om deze tips uit te proberen? Onthoud: seks gaat over veel meer dan climaxen. Het draait allemaal om plezier, intimiteit en samen genieten. Pak aan die lange nacht!

Vorig artikel Wat Doet Een Cockring?
Volgend artikel Waar Zit De Clitoris?