Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
☎ 03/302 48 76
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Bandoleer

Bandoleer

De Bandoleer is geen alledaags standje dat je in elk handboek terugvindt, dus als je er nog niet van gehoord hebt, geen zorgen! Het is een van die unieke, avontuurlijke posities die de creativiteit en flexibiliteit in de slaapkamer naar een hoger niveau tilt.

Stel je voor, één partner ligt op de rug met één been recht omhoog in de lucht, als een vlaggenmast op een heldere dag. De andere partner positioneert zich zodanig dat dit been over de schouder gedrapeerd wordt, vergelijkbaar met hoe een bandoleer (een kogelriem) diagonaal over de borst van een soldaat hangt. Dit zorgt voor een interessante hoek van penetratie en een diepe, intense beleving.

Deze positie vraagt wel wat van je balans en lenigheid, maar hey, een beetje uitdaging maakt het alleen maar leuker, toch? Het is perfect voor koppels die graag experimenteren en hun gebruikelijke repertoire willen uitbreiden met iets dat zowel visueel als fysiek spannend is. Denk eraan om goede communicatie te behouden en maak plezier terwijl je samen nieuwe territoria verkent!

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Bijzonderheden: Diepe penetratie

Vorig artikel The Close-Up